Imagine part 30 🙌:

96 15 2
                                    

Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, τρέχεις πολύ γιατί είχες ανησυχήσει μήπως έχει πάθει κάτι ο Tae. Πας στο δασάκι όλα σκοτεινά. Ξαφνικά βρίσκεις ένα χαρτάκι.

"Ακόλουθα το σκοινί"

Κάνεις ότι λέει το χαρτάκι μέχρι που βλέπεις ένα χαρτάκι επάνω σε ένα μηχάνημα.

"Άνοιξε το μηχάνημα"

Κάνεις και πάλι ότι λέει το μηχάνημα. Με το που το ανοίγεις παντού υπάρχουν μπλε φωτάκια και στην άκρη τον Tae με κουστούμι και από δίπλα του ένα ρομαντικό δείπνο. Τρέχεις μες την αγκαλιά του και ορμάς στα χείλη του. Ήταν ένα φιλί που καιρό είχατε να κάνετε. Όλο το πάθος των ημερών που μάλωνατε εμφανίστηκε σε αυτό το φιλί. Μετά ο Tae τράβηξε την καρέκλα για να καθίσεις. Πήγε και κάθισε και αυτός.

B: Σε αγαπώ oppa!😍

T: Και εγώ!😍😘

B: Δεν μου αρέσει να τσακωνόμαστε....😔

T: Ούτε εμένα αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι καταρχήν. Έκανες κάτι με τον άντρα που είχες βγει το Σάββατο.
(Τον κοιτας σοκαρισμένη.)

Β: Όχι φυσικά και όχι. Ήταν ένας πρώην μου που ήθελε να μου δώσει μια απο ένα χρόνο τις εξηγήσεις του. Εγώ πήγα άκουσα τι ήθελε να μου πει και του ξεκάθαρισα ότι αγαπώ μόνο εσένα. Συγνώμη😖

Τ: Μην ζητάς συγνώμη ήταν φυσικό μετά από αυτή τη συμπεριφορά μου.😥

Β: Σε λατρεύω.😍

Τ:Και εγώ.😍

Φάγατε, χορέψατε και γενικά ήταν όλα υπέροχα για αυτό και ο Tae έλειπε τόσες ώρες από το σπίτι.

T: Πάμε μια βολτα;

B: Γιατί όχι;

Σε παίρνει από το χέρι και πηγαίνετε.

B: Τι ωραία που είναι η λίμνη😍😍

T: Όντως😍

Μετά ο Tae σε πιάνει και σε φιλάει πολύ ωραία. Όταν το φιλί τελείωσε γυρνάς και βλέπεις την λίμνη. Επάνω στην λίμνη γράφει:

"Θες να με παντρευτείς; "

Γυρνάς προς τον Tae και τον βλέπεις γονατιστό με ένα δαχτυλίδι. (Εντάξει σταματήστε να τσιρίζετε ναι έκανε πρόταση γάμου αλλά ηρεμίστε πλιζ🙏😂)

Τ: Θες να με παντρευτείς;;😍 (Σε κοιτάει με ένα βλέμμα που μοιαζει σαν να βλέπει Μερέντα με Oreo😂 Συγνώμη για την Τοποθέτηση Προϊόντος Sorry not sorry😂)

B: TAE!😱 Όλα αυτά για εμένα;

T: Ναι δεν σου αρέσουν;😧

B: Τα λατρεύω όπως και εσένα.😍 (σκύβεις και τον αγκαλιάζεις, ενώ του ψιθυρίζεις στο αυτί ναι)

Σου βάζει το δαχτυλίδι και σε φιλάει. Πάτε στο σπίτι στην εξώπορτα του σπιτιού ο Tae σε σηκώνει σε στυλ νύφης ανοίγει την πόρτα και βλέπεις παντού κεράκια και ροδοπέταλα.

B: Αφού είμασταν μαζί πως το έκανες αυτό;

T: Έχω εγώ τις διασυνδέσεις μου.😏😉

B: Με έχεις κάνει πολύ ευτυχισμένη. 😊

Πάτε στην κρεβατοκάμαρα. Ο Tae σε ξαπλώνει απαλά στο κρεβάτι και αρχίζει να σε φιλάει σε όλο σου το σώμα. Ο έρωτας που κάνατε (σεξάκι 😂) ήταν ταυτόχρονα πολύ συναισθηματικός αλλά και παθιασμένος...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πως σας φάνηκε αυτό το part; Τι θα γίνει μετά;
°
°
°
°
°
Στην φωτογραφία βλέπουμε: Πως ήταν όταν άνοιξε τον διακόπτη η Βιολέτα, μετά βλέπουμε το τραπέζι που είχε ετοιμάσει ο Tae, μετά το μονοπάτι που διασχίσανε και στο τέλος την βάρκα (που δυστηχώς δεν έγραφε θες να με παντρευτείς γιατί δεν το βρήκα το έγραψα από μόνη μου) που είδαν μέσα στην λίμνη.
°
°
°
°
Θέλω επίσεις να πω ότι την ιδέα την πήρα από το τούρκικο έργο Kara Sevda (έχω ένα κόλλημα με αυτό😂) και τις φωτογραφίες από το αγαπημένο μου φαν κλαμπ για το Kara Sevda το οποίο τώρα έχει αλλάξει όνομα και αν θέλετε πηγαίντε να τσεκάρετε στο ινστα με όνομα @Nesbur.gr. Αυτά από εμένα και αντίο😘

😶Wrong Decision😶 (With Kim Tae-hyung)😍Where stories live. Discover now