p a r t |1

663 61 203
                                    

P A R T 1
"welcome to club-weirdos" |"garipler kulübüne hoş geldin"

şarkılar
i. MATD - Teen Idle
ii. Dua Lipa - New Rules
iii. Meghan Trainor - Me Too

#değişikmelez | {charlie}

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

#değişikmelez | {charlie}

İlahi bronz masmavi gökyüzünü kesercesine savrulurken kılıcın orta boyutlarda ki kabzasının göğüs kafesine denk gelmesiyle tüm dengesi tuzla buz olmuştu. Henüz on yedi yaşlarının ortasında olan genç melez ayak tabanı üzerinde üç adım kadar sendeledikten sonra sırt üstü hatrı sayılır bir hızla yere düştü. Charleen Danvers -ya da tercih ettiği adıyla Charlie darbenin etkisiyle dişlerini birbirine kenetlerken bedeniyle güneş ışınlarının kızın yüzüne direk olarak gelmesini engelleyen Percy Jackson kılıcını bir tur çevirdi ve belinde sarkan kılıfa yerleştirdi. "Daha iyisin ama daha fazla çalışman gerekiyor."

"Kaslarım uyuşana kadar çalışıyorum zaten," dedi kız hala toprak zemin de boylu boyunca yatarken "artık Will bana ilaç vermekten ben de kıçımın üzerine düşmekten yoruldum." Percy kılıç derslerinde çalışma heykellerinden hallice olan Charlie'ye üzülüyordu -ki kız da kendisinin okçuluk derslerinde ki halini görüyordu. İşin aslı Afrodit'in kızı olan Charlie kılıç derslerine girmek zorunda değildi ama klübe sorumlusu olan Piper laf tüm kardeşlerinin bu tarz aktivitelere katılması konusuna gelince oldukça inatçı oluyordu.

Arena'nın girişinde tamamen siyah bir silüet belirdiği zaman gruplar halinde çalışan bir kaç melez dövüşü bıraktı ve gelen kişiye yol vermek için çekildi. Kampa yeni gelen melez, öğretmeni görevi üstlenen Ares çocuğunun iki adım geri çekilmesiyle neredeyse kılıcını birazcık hantal sayılabilecek bir hızla yürüyen Nico di Angelo'ya savuracaktı ki Hades'in oğlu çevik bir hareketle bu darbeden kurtuldu ve hiçbir şey olmamış gibi ilerlemeye devam etti. Çömez melez ise kıpkırmızı kesilmişti.

Nico bir melez olduğunu uzun zamandır biliyor olmasına rağmen henüz yeni yeni uyum sağlamaya başlamış biriydi. Charlie siyah rengine karşı bir saplantısı varmış gibi görünen gencin bu geçmiş sorununun yalnızca Hades'in evlatlara özgü olduğunu olduğunu düşünmüyordu. Bilhassa o da kendisi çoğunlukla bulunduğu yer ile arasında zilyon kilometre varmış gibi uzak hissederdi.

Nico tam olarak Percy ve hala daha yerde yatmakta ısrarcı olan kızıl saçlı kızın önünde durdu, güçlü güneş ışıklarının altında olmak onu rahatsız ediyormuş gibi yüzünü ekşitiyordu. "Bay D bir duyuru için tüm kampı topluyor." dedi son derece sakin bir ses tonuyla. Percy omzunu silkip elini kalkması için Charlie'ye uzatırken kızıl saçları terden birbirine yapışmış olan kız kafasını iki gencin ters tarafına hızlıca çevirdi. "Ben ölüyüm."

'raison d'être' ; camp half-blood Where stories live. Discover now