X.

282 49 3
                                    

Másfél hónap. Ennyi ideje élek egyedül, nélküled, teljesen magányosan. Ennyi ideje nem tudom, mi történt veled.

Előkerestem a régi fotóinkat. Az első kép 8 éve készült, nálatok. Az első közös képünk. Majd egyre későbbi képek. Az utolsó a szülinapomon készült. Én tortás arccal nevetek, te pedig a derekamat átkarolva mutatsz be a fotósnak, aki Jackson volt.

Annyira tökéletes volt. Az egész buli, a hangulat. Következő héten pedig minden tönkrement. Úgy látom, engem odafent utálnak.

Talán ez a bűntetésem, amiért eddig pénzeltem az apámat, és mindent megtettem neki? Vagy az ő bűnei is rajtam fizetődnek ki?

Hyung. Nekem valószínüleg el kell mennem két hét múlva, nagyon hosszú időre. Nem tudom, fogunk e még találkozni. Ez a kis napló mindenképp hozzád fog kerülni. Remélem elolvasod, legalább az utolsó oldalt.

Nos, nem is tudom, mit írjak. Holnap befejezem, nem írok bele többet. Hiszen már csak 2 lap van hátra, hamarosan betelik.

Amikor a pszichológusom azt mondta, írjak naplót, hülyeségnek találtam. Miért segítene ez rajtam? Aztán mégis elkezdtem. Segített.

Ha személyesen nem is, itt elmondhattam neked az érzéseimet. Hogy mennyire szeretlek, mennyire hiányzol. Hogy megbántottál, nem is kicsit, ennek ellenére mindenkinél jobban szeretlek.

Megmutattad, milyen érzés amikor valaki szeret téged, és amikor az a személy eldob. De ez minden ember életében normális. Fiatal vagy, természetes, hogy nem én vagyok es leszek az első, egyben az utolsó is.

Hyung, szörnyű ezt leírni, de alig emlékszem rád. Nem emlékszem az illatodra vagy a hangodra. Milyen érzés megérinteni es megcsókolni téged. De a szívem mindenre emlékszik.

Szeretlek Jaebum.











Sziasztook.
Ne haragudjatok, hogy ilyen későn jöttem de vasárnap koncerten voltam (amit még mindig nem tudtam felfogni). Már tényleg nagyon kevés van hátra :(
Ha egy kicsit pozitívabb, viccesebb cuccot akartok olvasni lessetek be a nemrég publikált Got7 chates sztorimba ^-^

Ha tetszett kommentelj és csillagozz ^w^

Anci

2 hónap nélküled {2jae} .befejezett.Where stories live. Discover now