Part 28

672 42 3
                                    

Harry’sPOV

Ο δρόμος μοιάζει ατελείωτος. Κοιτάζω απέξω από το παράθυρο και κλαίω γιατί φοβάμαι ότι δεν θα την ξαναδώ ποτέ. Ο οδηγός ακινητοποιεί το αμάξι και εμείς βγαίνουμε από αυτό. Μόλις βγήκα αντίκρισα το γαλανά μάτια της που έχουν σπαράξει στο το κλάμα. Περπατάω προς αυτούς και τους δίνω τα λεφτά. Ο ένας ακουμπάει ένα πιστόλι πολύ κοντά στο κεφάλι της Samκαι οι άλλοι δύο κοιτάζουν τα λεφτά. Μετά από λίγο κλείνουν την βαλίτσα και βγάζουν τις χειροπέδες από την Sam, η οποία βρίσκεται τώρα στην αγκαλιά μου.

Samantha’sPOV

Μόλις ο νεαρός άντρας ακούμπησε το πιστόλι του στο κεφάλι μου έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν φοβήθηκα τόσο για την ζωή μου, φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τον Harry ενώ εκείνος έδειχνε λίγο πιο ήρεμος. Επιτέλους! Μου έβγαλαν αυτές τις άθλιες χειροπέδες και τώρα είμαι μέσα στην αγκαλιά του Harryκαθώς ταξιδεύουμε για το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν τα παιδιά. […]

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας περίμεναν χιλιάδες φαν  που περίμεναν να βγάλουνε φωτογραφία ή έστω να πάρουνε αυτόγραφο από τα αγόρια. Όμως, τα παιδιά από την τόση κούραση που είχαν περάσει σήμερα ανέβηκαν στα δωμάτιά τους και είπαν στις φαν να έρθουν αύριο το πρωί για να βγάλουν φωτογραφίες. Πήγαμε στο ‘’δωμάτιό’’ μας χωρίς να μιλήσει κανένας. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι μας και μας πήρε ο ύπνος χωριστά για πρώτη φορά.

Harry’sPOV

Εχτές πήρα πίσω ξανά την Samanthaκαι δεν έχω βρει ευκαιρία να της μιλήσω. Ίσως να είναι αυτή η κούραση που διαθέτω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μέχρι και το βράδυ δεν την πήρα αγκαλιά και είμαι σίγουρος ότι νομίζει ότι μετάνιωσα που την πήρα πίσω. Μα, αυτό είναι ψέμα που και οι δύο μας το ξέρουμε. Η Samanthaμου κοιμάται και την πόρτα μας χτυπάει η μικρή  Lux.

“ Ησυχία Lux” της είπα “ Κοιμάται” συνέχισα την πρόταση μου και έδειξα την Sam.

“ Luxμου, θες να φύγουμε και να έρθουμε σε λίγο;” ρώτησε η Louτην Lux

“ Όχι, εγώ θα κάτσω με τον θείο Harry, εσύ πήγαινε όπου θες” της απάντησε

“ Harry, μπορείς να την προσέχεις;” με ρώτησε η Lou

“ Φυσικά βρε Lou” της είπα και έφυγε από το δωμάτιο

The Promise Ring ( Harry Styles /Greek)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum