Alt profesor?

132 3 0
                                    

Usor, usor deschid ochii. Vad o lumina. Ma bătea soarele in fata pentru ca stăteam cu fata la geam. M-am întors si am încercat sa adorm la loc dar nu puteam si de odată aud în zgomot puternic. "Tring"
Am primit 2 mesaje. Unul de la Jake si altul de la un număr pe care nu il cunosteam. Il citesc pe a lui Jake gandindu-ma ca nu prea ne mai vorbim si parem prea plictisiti unul de altul, iar el, deodata se trezeste cu un mesaj.
"Hmmm, sa vedem ce a scris!!"
"Scuze ca o spun din scurt si ibtr-un mod probabil foarte urât dar vreau sa iti spun ca eu nu ma mai întorc in tara fiindcă mi-am gasit pe cineva aici.
In momentul acela mi-am pus mâna pe cap si am cazut pe pat. Ce e drept nu îmi venea sa plâng dar nici sa râd.
Repede m-am spălat pe față, m-am îmbrăcat si am iesit intr-un parc din apropiere. Eram intr-un fel de stare de soc. Având telefonul cu mine, l-am deschis si am observat acea notificare de mai devreme pe care nu am verificat-o. Dar ce e asta? O deschid.
"Draga Katie, eu sunt Jaxon, Aseară ne întâlnisem si nu stiu daca mai tii minte ceva. Vreau sa ne cunoastem mai bine azi in parcul central! Oricand poți!!
In acel moment degetele mele tastau singure. I-am scris sa vina acum. Sa il vad si eu.
Nu stiu ce m-a apucat sincer. Dar simteam nevoia de atenție si persoana parca îmi era cunoscuta cu toate ca nu o stiam. Vroiam un umăr cald pe care sa îmi las capul usor. Deodata un bărbat tânăr se apropie de banca mea.
"E cumva învățătorul acela nou din scoala?" îmi spuneam singura.
-Buna Katie! Pari surprinsă ca ma vezi!!
-Evident!
..........................................................

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 12, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

MY HOT TEACHERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum