Viaţa unei prostituate 18+

35.1K 439 255
                                    

În încăpere intră un bărbat. Zâmbitor, îşi dădu jos jacheta şi o aruncă pe scaunul de lângă uşă. Îşi frecă mâinile, iar apoi bătu din palme spunând:

-Am o surpriză pentru tine în seara asta! Jane!

În urma lui intră o femeie brunetă îmbrăcată într-o rochie roşie nu foarte lungă, cu buzele roşii ca focul. Îşi puse mâna pe umărul bărbatului şi zâmbi satisfăcută, dând uşor din cap.

-Ménage à trois? întreb.

În loc de răspuns, bărbatul îşi desfăcu cămaşa şi se apropie de mine, aruncându-mă pe pat. Se urcă peste mine şi mă sărută pasional, rânjind încântat. Mi-am pus mâinile pe spatele lui, lăsându-i urme din cauza unghiilor. Femeia, care îşi dăduse jos rochia, se urcă în spatele meu şi îmi desfăcu fermoarul rochiei, în timp ce depunea sărutări pe umărul meu. Atomul este cea mai mică particulă ce caracterizează un element chimic, respectiv este cea mai mică particulă dintr-o substanță care prin procedee chimice obișnuite nu poate fi fragmentată în alte particule mai simple. Acesta constă într-un nor de electroni care înconjoară un nucleu atomic dens.Nucleul conține sarcini electrice încărcate pozitiv (protoni) și sarcini electrice neutre (neutroni), fiind înconjurat de norul electronic încărcat negativ. Când numărul electronilor și al protonilor este egal, atunci atomul este neutru din punct de vedere electric; dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci atomul devine un ion, care poate avea sarcină pozitivă sau negativă. Atomul este clasificat după numărul de protoni și neutroni: numărul protonilor determinănumărul atomic (Z) și neutronii izotopii acelui element. Țeapă. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Viaţa unei prostituate 18+Where stories live. Discover now