i

154 8 1
                                    

Duboko u šumi, između varljive vode i mnoštvom zelenila, ležala je mala devojčica izgubljena u svojim mislima. Ležala je u travi dok su joj latice ruže krasile kosu. Leptiri su lepršali svojim krilima oko nje, a ona im se sa divljenjem osmehivala.

Ljubav je sijala u njenim očima, a ta ljubav je zamalo zaslepela vuka koji je bio skriven među senkama drveća. On je za malo pomešao devojčicu sa anđelom, zaslepljen svetlošću koja je okruživala.

Vuk je gledao iz senke, ali joj se nije približavao. Bio je strpljiv, zadivljen devojčicinom pojavom.

Minuti su prošli pre nego što je skupio dovoljno hrabrosti da izađe iz senki, a zatim se pojavio na livadi, otkrivajući devojčici svoje prisustvo. Očekivao je da će videti strah u njenim očima, ali ona ga se nije plašila.

Vuk joj se približila još par koraka, a ona je učinila isto to.

Kada se devojčica zagledala u njegove oči, vuk se osetio zarobljenim. Ona je bila jedina koju je video, ona je bila sve što je on video. Njene svilene braon lokne sa par pramenova crvene kose sjajile su pod sunčevom svetlošću i oči pune ljubavi.

Osetio je privlačnost između njih i nikada nije želeo da je napusti.

Vuk je znao šta ovo znači i iznenada se okrenuo i potrčao nazad ka šumi.

Ali nije je napustio sve dok nije saznao njeno ime.

***

Još jedna priča je objavljena na našem profilu, nadam se da će vam se svideti, jer meni se sviđa, takođe abnormalno mi se sviđa kako je devojka prevela ovaj nastavak, ona će u buduće prevoditi ovu priču i verujem da ćete uživati.

Nastavak je prevela UchihaMikotoSama

xx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Alpha Queen- prevodWhere stories live. Discover now