4.bölüm-korkular

65 45 2
                                    

Bu gün onsekiz yaşına girecekti.Dokunmaktan sakındığım kız büyüyordu ve gittikçe dahada dikkat çekici bir kadın oluyordu.
Bir yandan onun mutlu olmasını istiyordum bir yandan da delice korkuyordum o benzersiz yeşil gözleri başkasının gözlerine bakar,O  eleri başka birisini elerini tutar,hiç dokunamadığım dudaklarını başkası öper diye.

Arabanın içinden gözlerimi kırpmadan evlerini izliyordum berki onu bir saniye olsa bile görebilirim niyetiyle.Ama evin ışıkları sönene kadar hiç göremedim o Ay'ı kıskandırıcak kadar güzel olan yüzünü.
Tüm ümidimi kesip gidicekken Ay ışığım bahçeye çıktı.Dünyaya çökmüş olan karanlık onunla birlikte birden aydınlanmıştı.Onu izlemek yetmiyordu ama güvenli olması onun için en iyisiydi.Biraz daha bahçede oturduktan sonra içeri geçtiler.Zaman çok çabuk geçmişti.Saat epey bir geç olmuştu.

Odasının ışığı hala açıktı,onun gölgesini görebiliyordum.Blake'i izlemeye devam ettim.
Odasının ışığı döndüğünde uyuduğunu düşündüm ama evin çıkış kapısından
Arkadaşı Eva ile birden çıktılar.Onları takip etmeye başladım.Bir taksi çevirip yola düm düz devam ettiler.Bu gittikleri yol barlar sokağınına gidiyordu."Napıyorsun sen Blake?"diye düşünüp duruyordum.Sokağın başında taksiden inip durdular.Blake ile Eva kısa bir konuşmadan sonra Blake gözlerini kapatıp parmağını rasgele sağa sola sallayıp duruyordu ve sonunda artık durdurup,gülümsedi.
Birlikte  Only Black barına girdiler.
Arabayı uygun bir yere park edip içeri girdim.Üst kataki vip bölümünde Blake'i en iyi görebileceğim yere oturdum.Girer girmez içki içmeye başlamıştı.Onu hiç böyle görememiştim.Kalabalığın arasına karışıp delice dans etmeye başladı.
Her beş dakikada bir içkisini tazeliyordu.Kalabalığı aşıp ortadaki piste çıkıp dans etmeye başladı.Kalabalığın ilgi noktası olmuştu.Ona bakan her gözü yerinden oymak istiyordum.Üzerindeki siyah tişörtünü çıkartıcağını anlara anlamaz çalışanlardan birisine biraz para verip Blake'i ordan indirmesini söyledim.
Zorluk çıkarmadan aşağıya indi.
Blake'in bu hâli beni çıldırtıyordu.  Nasıl oluyorda Dans etmeye hâla yorulmadan devam edebiliyordu.
Yanına bir adam yaklaştı sırtı bana dönük olduğu için yüzünü net göremiyordum.Blake yaklaştı ve daha da yaklaştı.Elimdeki bardak elerimin içinde paramparça olmuştu.
Blake adama Karşılık verip onunla samimi bir şekilde dans etmesi beni delirtiyordu. Ama beni daha da kızdıran şey o adamın Blake'i öpmesiydi.
Elimden hiç birşeyin gelmemesi beni öldürüp bitiriyordu.
Korkuttuğum şey sonunda başıma gelmişti ama hiç bir şey yapmaya hakkım yoktu.Onu artık izlemeyi bırakmalıydım.Kendime bu işkenceyi daha fazla yapamazdım bu onun hayatıydı ve benim orda yerim yok onunda benim hayatımda.

10 oy sonra Yen'i bölüm yayınlanacak :) umarım beğenmişsinizdir.

Ve sizce Yen'i bölümde neler olucak???? Tahminleriniz,yorumlarınızı bekliyorum :)

Kötü adam'ın edebiyatı(askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin