LX -GERÇEK FİNAL-

125 4 5
                                    

"İşte geldim. Koynumda aylarca biriktirdiğim karanlığımla geldim. Sunacağın aydınlığın her zerresine ihtiyacım var olarak geldim. Kendimi kaybettiğim dünyada, kaybetmenin müfâtı sen ol diye geldim. Sana varmamın sınırını belirlercesine çizdiğin gözlerinin sürmesine sür beni diye geldim. Bundan sonra beni sen yaz diye dilemeye geldim. Bir telinden tutunmaya hazır olduğum saçlarınla tel tel tut beni diye geldim. 'İnsan güzeli neden arar' diye çırpındığım yerden, güzel olan sen ol, tut elimden çıkar beni diye geldim.

Uyanışlarımın sabahında, üstüme kokun sinsin diye geldim. 'Uyan artık, kahvaltı hazır, git artık geç kalacaksın, gel artık özledim' de diye geldim."

Ruhum Sana Emanet - Mehmet Ercan

Ruhum Sana Emanet - Mehmet Ercan

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Açıklama

Final olması gerekiyordu. Sanırım söz verdiğim gibi şiir içinde #1 olamayacağım. Ama sizinle birikte bu yolda yürümekten, böyle bir şiir kitabı yazmaktan gurur duyuyorum. Eskisi gibi bunun üzerine bölüm yazmayacağım. Gönül rahatlığıyla kitabı kütüphanenizden silebilirsiniz. 

Virtual Friendship'e bakmayı unutmayın. Burda kullandığım birçok sözü orada kullanıyorum.

İyi günler, kırık kardeşlerim.

Canım'ın en içiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt