-12-

4.7K 221 10
                                    

Sobota, Neděle, Pondělí....
Dny plynuly rychle... Dneska je úterý a odjíždím na ten přiblblý tábor. Super... Vstanu z postele podívám se do zrcadla na své skříňi. Povzdechnu si... Ah jo... Ne stop! Úsměv tak dneska to bude super den! Budu daleko od všech problémů a toho kreténa. Jej! Hlavně pozitivně.... Vemu si mobil a pustím si písničky. Otevřu skříň a vybírám si oblečení z toho co mi tu Clou nechala. Najednou jsem si všimla lístečků na mých oblíbených kraťasích.
Milá Elizabeth tady Cloe. V koupelně máš menší pozornost ode mě. Snad se ti to bude líbit :) hlavně pozitivně KÁMOŽKO :P
Wow. Díky Cloe. Jdu tedy do koupelny. Vlezu si do sprchy a umyju si i vlasy. Já vím že právě porušuju teorie o divných lidech, kteří se umývají ráno, ale co když tam budou nějaké hnusné sprchy nebo tak? Nikdy nevíte! Vylezla jsem ze sprchy a šla jsem se dolů nasnídat. Máma dělala palačinky...Hmm mňam! Dala jsem si je s nutellou, šlehačkou a k tomu jsem si nakrájela jahody. Potom jsem vyběhla zase nahorů do koupelny a tam si vyčistila zuby. Tak a teď se podívám co je v té krabici. Otevřela jsem ji a uviděla jsem tam hezké, světlé, roztrhané ryfle a černý crop top s polodlouhým rukávem a s takovým tím zavazováním. Oblékla jsem si to na sebe, pak jsem si už jen dala řasenku vzala si můj už předem nachystaný batoh a šla dolů k autu.

Celou dobu poslouchám písničky a koukám z okna nebo hraju na mobilu. Najednou jsme zastavili u benzínky. Vystoupila jsem z auta a rozhlédla jsem se kolem, pak jsem šla dovnitř. Nejdříve jsem zamířila směr WC a potom jsem si koupila žvýkačky. Teď stojím před automatem na kávu. Á tady to máme bílá krémová za 23,- s víčkem a s maximem cukru. Já vím že je to strašně přeslazený, ale takhle mi to chutná a kávu nepiju... takže P.Š.T.! Šla jsem směrem k autu, nastoupila si a zase jsme se rozjeli.

Po chvíli cesty jsem cítila jak auto zastavilo. Otevřela jsem oči a rozhlédla se kolem sebe. Vyndala jsem si sluchátka z uší. "Jsme tady zlatíčko." Schovala jsem MP3 a sluchátka do vaku a vyšla z auta. Rozhlédla jsem se kolem sebe. Stromy, tráva, tábor,stromy,louka,stromy,nic. Super. To bude ještě zábavný tábor. Vytáhla jsem si kufr z kufru a pomalu šla k hlavní bráně. Do teď jsem se nezajímala co to je za tábor a začínám toho litovat. Aby to nebyl nějaký skautský plný veverek a tchořů. Ne dobře vypadá to tady zatím přežívatelně. "Tak Elizabeth tady to zvládneš už sama. Musím bohužel odjet a musím se stavit do práce. Mám tě strašně ráda." Vtáhla mě do obětí a potom mi dala pusu do vlasů. "Ahoj." "Ahoj mami." Super moje máma mě tu nechá umřít. Díky. Došla jsem k bráně a tam stála holka (nebo paní? Je mi blbé takhle jí říkat) okolo 30ti let. "Ahoj já jsem Katherine [Ketrin]. Jsem vedoucí tohoto tábora. Celý ti to tady představím a tvůj úkol je potom jenom v 18:00 dojít na nástup, který je za cca 2 hodiny. Neboj se dovedu tě tam. A jak se vlastně jmenuješ ty?" Chrlila na mě spoustu slov. "Em... Elizabeth.... Elizabeth Nimlessová. A vy..-?" "Tykej mi." "Dobře můžete...teda můžeš mi říkat Ell." Kývla hlavou a usmála se. "Tak pojď Eliz." Chytla jsem svůj kufr a šla za ní.

"Takže kufr si můžeš nechat tady." Ukázala na budovu a potom do ní vešla. Ještě jednou jsem budovu proskenovala a pak šla za ní. Vešla do velké místnosti. "Tady bude pokaždé nástup. Můžeš si tu dát kufr ať tu s ním pořád nechodíš." Počkala až si tu zaparkuju kufr a potom se rozešla dál. "V téhle budově je velký sál na hry a takové věci. Je to tady spíš pro případ že by pršelo nebo tak." Ukázala na dveře naproti té první místnosti. Dobrá takže tělocvična a nástupová místnost. "Dále nahoře jsou naše pokoje. Myslím jako naše jako vedoucích. Potom tam je kancelář hlavního vedoucího a ošetřovna. Je to označené takže kdyby něco lehce to najdeš." Kývla jsem.

Katherine mi potom ještě spěšně ukázala jako například jídelnu, koupelny a taky území chatek a tak. Potom se ale ztratila se slovy že musí jít provést další. Kývla jsem jí na souhlas a šla si sednout a čekat na nástup. Vzala jsem si mobil a spustila na něm hru.

Tohle Je Válka! Where stories live. Discover now