1.9

2.4K 217 31
                                    

G r a c e

Fogalmam sincs mikor feküdhettünk le,de azt tudom,hogy ma nem akarok iskolába menni.Túl sok cidert ittam.De muszáj,és el kell vinnem Ambert is.

Nem túl boldogan fordultam át a másik irányba,de kisebb akadályba ütköztem,és nem más volt,mint Andy.

Basszus!

Kissé lüktető fejjel,ültem fel az ágyban.A tegnapi ruháim voltak rajtam,leszámítva a farmert,és a zoknit.Andy szobájában vagyok.

Nem is,rossz megállapítás.
Andy ágyában vagyok.
De miért vagyok,Andy ágyába?

Mi történt tegnap este?

Arra emlékszem,hogy Lena leadott egy Elle King számot,és buliztunk.Aztán Andy elénekelt egy Sam Smith számot,ami után megcsókoltam.És innentől homály.

Mindegy nem nagy ügy,mivel biztosan nem feküdtünk le megint.

Ki kecmeregtem mellőle,de nem bírtam ki,hogy ne bámuljam meg.Így átmentem az ő oldalára,és mosolyogva adtam egy puszit az arcára,miközben békésen szuszogott.

Úgy döntöttem,ennyi elég volt,meg kell keresnem a nadrágom.Végig kémlelem a szobát,és megpillantom a szekrényajtóra akasztva.Gyorsan lekapom,majd kisurranok Andytől.

Az ajtaja előtt állva,egyszerűen nem bírom ki,hogy ne mosolyogjak.Egyszerűen boldog vagyok.A tegnap este csodálatos volt,a családja elképesztő.Viccelődtek,zenéltek,beszélgettek,cikis sztorikat emlegettek.De mégis olyanok voltak,mint a húsz évesek.Minket se hagytak ki semmiből,mikor Andy gitárt ragadott,és énekelt nekem,arra gondoltam,miért én?Mivel érdemeltem ki,hogy egy ilyen kedves,tehetséges,önzetlen,jóképű fiúm legyen?Igen,határozottan a barátomként akarom emlegetni.

Szeretnék részese lenni az életének,szeretni akarom,ahogyan azt megérdemli,és már nem kell sok hozzá.

Na jó,tegyük listába.

1.Szörnyen jól bánik a húgommal,aki imádja őt.

2.Hihetetlenül édes velem.

3.Remek családja,és barátai vannak.

4.Szeretem a haját,a szemét,a mosolyát,az ajkait...Mindenét.

5.Nem bántam meg,hogy övé a szüzességem.

Egyenlőre,nagyon tömören ennyi.De viszont arra,még mindig nem emlékszem,hogy dőltünk ki a szobájába.

Elindultam végig a folyosón,majd le a lépcsőn,a szobámba.Amint beléptem,a helyiséget csak Amber halk dörmögése töltötte be.

Levetkőztem fehérneműre,majd a szekrényhez léptem,és tiszta ruhát vettem ki belőle(egy sötétkék farmert,és egy Linkin Parkos pólót).Azokat letetten Ambs lábához,majd a fiókot is kihúztam,tiszta fehérneműért.

Gyorsan átöltöztem,a szennyest peddig a kosárba dobtam,a szekrény mellett,majd gyorsan megfésülködtem,és kiszaladtam a mosdóba.

Szerencsére senkivel nem találkoztam össze,míg a dolgomat végeztem.Viszont amint sminkeltem
(spirál,szájfény,szemceruza),fel kell keltenem Ambert.

Már fél hét van.Nyolcra suliba kell lennie.Én viszont a mai napot kihagyom,és kialszom magam.

***

Amber vidáman ment ki,a fürdőből a konyhába,ahonnan beszélgetés szűrődött ki.
Nik és Lena ültek a konyha asztalnál,és reggeliztek.

Nik kávét ivott,és nuttelás kenyeret evett,míg Lena rántotatt és kakót szürcsölgetett.Furán édesek,ez tény.

Amint észre vettek,kedvesen köszöntek,és Lena már állt fel,és szedett reggelit Ambernek.A kishúgom leült Nik mellé,és enni kezdett mikor Lena lerakta elé az ételt,egy szelet kenyérrel és kakaóval.

-Köszönöm,nem kellett volna.-hálálkodom,de erre csak legyintett,és odanyújtott nekem is egy tányérral,amit elfogadtam.

Le tettem az asztalra,majd a pulthoz mentem egy bögréért,amibe öntöttem szintén kakaót magamnak,és leültem közéjük reggelizni.

-Andy ma nem megy be,és ha szeretnéd neked is igazolhatok egy napot.Végülis miattunk nem aludtatok.-ajánlja fel,én pedig egyből bólintok.

-Nagyon hálás lennék,szétmegy a fejem.-panaszkodom,de Lena csak a farmer zsebébe nyúl,és odanyújt nekem egy szem advilt.

-Mindig van nálam gyógyszer.Orvos szokás.-vonja meg a vállát mosolyogva,én pedig viszonzom- Viszont akkor nem ajánlom a kakaót.A tej elveszi a hatást.-tanácsolja,én pedig bólintva megyek egy üveg vízért a hűtőhöz.

-Sziasztok.-jön be Andy is,csatlakozva hozzán,reggeli dörmögös hangjától pedig kiráz a hideg.Egyszerűen oda vagyok ezért a fiúért.

A hűtőt becsukva,fordultam meg,és tekertem le a kupakot,hogy bevegyem a gyógyszert,amit Lena adott nekem.Amint ez megvolt,öntöttem kávét,egy bögrébe,és le raktam Andy elé,aki közben enni kezdte az én rántottámat.

-Jó étvágyat!-hajoltam le hozzá,és pusziltam meg az arcát.
Ő meg csak evett tovább,egy mosoly kíséretében.

Nem igazán voltam 3hes,ezért leültem Andy mellé,bezárva  az asztal kört,és a vizemet kortyolgattam.

-Apa,akkor most felléptek a Szigeten?-kérdezi Andy az apját.

-Igen,csak szólj időben,ha jönnek a srácok.Tudok adni VIP passokat.-mondja,és villázza  tovább a tojását.

-Mi az a Sziget?-kérdezem,ugyanis már tegnap is szó volt róla,de nem akartam mindenki előtt megkérdezni.

-Egy híres zenei fesztivál,Budapesten.Már több,mint húsz éve megtartják minden nyáron.A TDR pedig két évente fellép,majdnem mindig.Idén most,Nikék is.De egyébként elszoktunk utazni minden évben csapatostúl.-magyarázza Lena,mire megértően bólintok.

Gondolhattam volna.

-Ja,szeretek fesztiválozni.Annak is meg van a maga hangulata.Meg persze az ittenieknek is.-szól közbe Andy.

-Jól hangzik.Úgy látom nagyon szeretitek Budapestet.Biztodan szép hely.-mosolygok kedvesen,Lena pedig utánozz.

-Az,este gyönyörű a belváros,mikor ki van világítva.De vannak szép kis városok is.-mondja Lena,de Nik már folytatja.

-Nincs kizárva,hogy eljöhetsz velünk,akár nyáron.Semmi akadálya.-mondja,de ezt már most tudom,hogy lehetetlen.

Zentaiék hihetetlenül jó emberek.Én pedig nagyon hálás vagyok,amiért megismerhettem őket.Főleg Andyt.Szerintem kevés híresség,ilyen....normális.

De nem is tudok rájuk úgy tekinteni,egyszerűen olyanok,mint akár mások.

-Igen,az jó lenne.-hazudom,és kortyolok egyet.

Sziasztok!Tudom,nagyon sok időre eltűntem,amit sajnálok.Ezt nem írtam az előző részhez,de.Nem mentségeket keresek,vagy sajnáltatni fogom magam.Megmondom az igazat.Igazság szerint nem volt kedvem.Akkor még konkrétan a wattpadet se nyitottam meg.Amikor befejeztem a Rossz Fiút,már akkor kezdett el alakulni ez az egész.Nem akartam,hogy ugyan az legyen,mint annál.
Viszont an egy rossz hírem.Már nem fogok új történetekbe kezdeni,egy jó darabig.Amik jelenleg futnak befejezem,de ennek se lesz második évad,és semmi.Viszont annyit kérek,hogy ne várjatok,két-három napon belüli részt,mivel már nem tudom tartani a tempót és nem is akarom.Így vissza gondolva,nem is tudom,hogyan bírtam.De mindegy is,csak ennyit szerettem volna.

Legyen gyönyörű estétek!❤❤

Rossz LányWhere stories live. Discover now