Hoofdstuk 1

97 0 0
                                    

Vera, Isa, Sander, Charlotte dat zijn wij, een groepje vrienden die al vanaf de kleuterklas bij elkaar zijn. Ik ben Vera van den Berg en ik zit nu in de 4e klas van havo. Vandaag is de eerste dag school gelukkig zijn het maar 5 uurtjes, wat wel leuk is, is dat ik de eerste 2 uur gym heb van een nieuwe gymleraar. 

Ik loop met Isa en Charlotte naar de kleedkamer om me om te kleden. De gymkleren bij ons zijn een korte grijze sportbroek en een Wit shirt met kort mouwen. We kletsen nog wat en lopen dan naar gymzaal. We zijn nu nog de enigen maar niet lang daarna komen er meer leerlingen naar binnen. Onze gymleraar komt er als laatste achteraan.

Ik stoot Isa aan en fluister in haar oor 'is dat onze nieuwe gymleraar' Hij is echt hot fluistert ze naar me terug. Hij loopt naar de bank waar wij allemaal zitten en kijkt me even aan, hij houdt mijn blik vast en kijkt dan weer weg. Ik bloos een beetje en kijk dan weer naar Isa en Charlotte.

Hij blaast op zijn fluitje als teken van dat we stil moeten zijn en hij kijkt ons één voor één aan. Hij vraagt aan een paar leerlingen dat ze wat spullen moeten pakken. En hij begint met de les.

Meer dan mijn GymleraarWhere stories live. Discover now