1. Prihláška a informácie.

40 3 2
                                    

Na prihlasovanie máte čas do 1. mája !  

Nedávne sčítanie obyvateľstva potvrdilo, že vo vašej dome sa v súčasnosti zdržiava mladá žena vo veku medzi šestnástimi a dvadsiatimi rokmi. Radi by sme Vás upozornili na blížiacu sa príležitosť na uctenie veľkého Illejského národa. Náš milovaný princ, James Schreave. Dosiahne tento mesiac plnoletosť. Na cestu touto novou životnou etapou sa rád medzi pravými dcérami Illleje našiel spoločníčku a oženil sa s ňou. Ak sa vaša dcéra, sestra alebo chránenkyňa spĺňajúca podmienky  zaujíma o možnosť stať sa manželkou princa Jamesa a milovanou princeznou, vyplňte priloženú prihlášku a doručte ju späť na najbližší Správny úrad. Z každej provincie bude pre stretnutie s princom náhodne vybraná jedna žena. Účastníčky budú po celú dobu ubytované v nádhernom Illejskom paláci v Angeles. 

Príbeh sa odohráva po tom ako America vyhrala selekciu ale pre spestrenie hry nie sú zrušené kasty. Pre tých,ktorý nevedia čo je selekcia rýchle vysvetlenie. (ak niečo nepochopíte napíšte mi) Selekcia je súťaž v ktorej si princezná (alebo ako teraz prince) vyberajú manžela (manželku) z 35 uchádzačov. Je to podľa knihy Selecia od Kiery Cass. Príbeh sa odohráva v krajne menom Illea, ktorá má 35 častí.  A teraz už k súťaži :

Ako bude súťaž prebiehať ?

Veľmi jednoducho. Príbeh bude písaný z pohľadu princa. To, čo sa tam bude diať, čo budú súťažiace robiť, hovoriť... To mi budete písať vy. Netreba na to nejaký spisovateľský talent.

Príklad:

Predstavte si, že jednu zo súťažiacich princ pozve na schôdzku. Následne na to budem účastníčke v súkromných správach pokladať rôzne otázky, či situácie a podľa toho, čo mi odpíše spíšem celú časť. 

Aby to nebolo len na mne. Bude 3-4 členná porota, ktorá bude rozhodovať o vyradení. Tú sa dozviete neskôr. Samozrejme sú tu aj čitatelia, ktorý vás môžu podporiť aby ste nevypadli. 

Čo získam za výhru ?

(Je len prvé miesto, to snáď chápete)

srdce princa Jamesa

korunu a kráľovstvo

rozhovor s vašou postavou

Čo musím urobiť,aby som sa prihlásila ?

To najdôležitejšie vymyslite si postavu, no myslite na to, že  sa do nej budete musieť vžiť a reagovať na moje otázky, ako by to urobila vaša postava. 

-Do súkromných správ mi pošlite prihlášku (je nižšie). 

-Musíte byť počas súťaže aktívny. Ak nebudete môcť robiť rozhovor s princom (alebo niečo iné ) online ja vám pošlem otázky ale povedzte mi o tom !!!

-Postava musí byť reálna ! Žiadna slečna bezchybná. Nemusia byť všetky ako cez kopír. Môžte vytvoriť nejako mrchu ale nemehlo... 

Prihláška :

BUDE ZVEREJNENÁ !!!!

1. Link na farebnú fotku (najlepšie by bolo od ramien hore)

2. Kasta (sú vypísané nižšie)

3. Vek  (16-20)

4. Meno a priezvisko (anglické max. 2 mená a jedno priezvisko nie žiadna Cornelia Adelaine Faith Brown !)

5. Práca (podľa kasty )

6. Záľuby (Najmenej 2 )

7. Charakter (2-3 kladná a záporné vlastnosti, ktoré má,môžete aj viac)

8. Vzhľad (to čo nie je na fotke vidieť aj to čo je napr. farba vlasov,očí,výška, váha, oblúbené účesy...)

9. O mne (niečo o rodine, čo má rada a čo nemá...)

10. Prečo sa do Selekcie prihlásia ? (toto zverejnené nebude) Napríklad  miluje princa, chce vládnuť,chcela to skúsiť ....

Kasty :

1.kasta -  Kráľovská rodina a všetci jej potomkovia automaticky patria sem.  Do tejto kasty tiež patrí logicky výherkyňa Selekcie spolu s jej rodinou. 

2.kasta - Celebrity a inak známe osobnosti; atléti, modelky, speváci, herci ale aj  politici spolu s policajtmi, hasičmi  spadajú medzi Druhých. Každý vojak  je automaticky povýšený do tejto kasty, ale bez svojej rodiny. Táto kasta plná väčších aj menších hviezd, nie je sa čo čudovať , že majú hneď po Prvých najväčší majetok. Často to bývajú snobský.

3.kasta - Myslitelia; nájdeme tu vedcov, vynálezcov, lekárov, architektov, právnikov ale i filmových režisérov, producentov a dokonca aj spisovateľov.  Treťou sa  automaticky stáva aj akékoľvek dievča  vybrané do Selekcie v prípade, že  v tejto kaste nebola, alebo nemala  vyššiu hodnosť. 

4.kasta - Businessmani; patria sem  realitní makléri, farmári a majitelia tovární. Tato kasta si o peniaze nerobí starosť aj keď ich majetok sa líši podľa zamestnania.  Tak či tak, nemusia mať strach o to, že ich rodiny nebudú mať čo jesť.

5.kasta - Obsahuje umelcov všetkého druhu; fotografovia, tanečníci, speváci, herci sú v tejto kaste bežná vec.Piaty mávajú často problémy uživiť svoje rodiny, pretože patria medzi lacnú zábavu, ale stále majú strechu nad hlavou.  Nemôžu si dovoliť žiadny nadštandard - len vrci nutné k práci a bežnému životu.

6.kasta - Pracovníci v službách a sluhovia; sekretárky, čašníci, kuchári  sú v tejto kastě zastúpení vo veľkom. Z tejto kasty pochádzajú sluhovia i ďalší personál v (nie len) kráľovskom paláci.  Dni o hlade u nich nie sú výnimkou.

7.kasta - Manuálni pracovníci; záhradníci, roľníci, smetiari... podobne ako Šiesti neodmietajú akúkoľvek práci. Rozdiel je len v tom, že  vykonávajú len práce vonku. Ťažko majú čo k jedlu a celé dni môžu tráviť v hlade a zime.

8.kasta - Nájdete tu psychicky chorých, drogovo závislých a bezdomovci. Medzi ne patria aj tí, ktorí boli za trest degradovaný. Niekto z ôsmej kasty nemôže vyhrať selekciu ! 

Na prihlasovanie máte čas do  1. mája   ! Musí sa prihlásiť aspoň 15 ľudí. Maximum je 35 o čo dosť pochybujem, že bude. Ak sa neprihlásia 15 súťaž sa ruší alebo sa predĺži termín podľa počtu prihlásených.   

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 04, 2018 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

SelekciaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora