Anime : Super Lovers

190 4 0
                                    


Autor : Abe Miyuki

Genuri : comedie, dragoste, dramă, shounen-ai, viața de zi cu zi

Număr de sezoane : 2

Număr de episoade: 1 sezon are 10 episoade ( 24 de minute / episod), deci sunt 20 de episoade până acum, plus un episod OVA

Descriere : După ce a aflat că mama lui se află la un pas de moarte, Kaidou Haru, cel mai în vârstă copil din familie, călătorește tocmai până în Canada. Când ajunge, află nu doar că mama sa l-a păcălit, dar și că de acum înainte trebuie sa aibă grijă de noul său frate adoptat, Kaidou Ren, un copil antisocial, care se simte mult mai bine în preajma câinilor decât a oamenilor.

Datorită caracterului neîncrezător al noului său frate, lui Haru i-a fost greu la început să se apropie de Ren, dar relația dintre aceștia se dezvoltă. Haru îi face o promisiune lui Ren : ei vor locui împreună în Japonia după ce Haru va absolvi liceul. Cu toate acestea, din cauza unui accident nefericit, Haru își pierde o parte din memorie și uita tot despre vara pe care a petrecut-o împreună cu Ren în Canada, inclusiv de existența lui Ren și promisiunea pe care i-a făcut-o. După cinci ani, așteptându-se ca Haru să se țină de cuvânt, Ren vine în Tokyo; dar pentru Haru, Ren este doar un copil oarecare ce susține că este fratele lui.

Am citita manga Super Lovers, iar dacă vreți spoilere, eu sunt bucuroasă să vi le dau la comentarii (iubesc sa dau spoilere). Poate că mulți dintre voi ați văzut acest anime, dar există și persoane care nu l-au văzut, așa că mi-am zis "de ce nu?". Cred că voi face capitole și cu Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi și Love Stage, deoarece am întâlnit persoane care au spus că le place yaoi-ul si nu au vizionat aceste anime-uri. Oricum, uitați poze cu Haru si Ren.


Uite ce cute sunt! Recomand cu drag acest anime!

 Manga & Anime Yaoi - RecomandăriWhere stories live. Discover now