6_8

3.2K 224 60
                                    

Ses çıkartmamaya özen göstererek Sesiz adımlarla evden çıktım.Saat gece üçe geliyordu Fakat Gözüme nedense gram uyku girmiyordu..Beynimin içinde sürekli Cihan'ın yaptıkları, Cihan'a Yaptıklarımız ve yapacaklarımız Dönüyordu. Rahat bir uyku çekemiyordum, Gözlerimi her kapadığımda Cihan'ın Melihle beni ilk gördüğünde ki bakışları geliyordu..

Parka gidip Belki biraz da olsa Sakin kafa ile düşünüp Vicdanımı Rahatlatırım diye düşünmüştüm. Yanıma Bir saklama kabı dolusu sarma almayı da unutmadım tabi. Yarın Melih'in bütün Sarmaları bitirdigini görünce cinnet geçirmemek için kendimce ufak bir önlem almıştım.Annem akşamdan yapıp Bırakmıştı sarmayı. Belkide sarmanın yarısının bitmiş olduğunu görünce annem cinnet geçirecekti.

Parka vardığımda Aynı bankta Ve aynı pozisyonda Benim montumla Cihan'ı görmeyi beklemiyordum açıkçası.Bu çocuk ne yapıyordu yine burada?

Ailesi evdenmi atmıştı? Yoksa evimi terk etmişti? Bu çocuğun sorunu ne böyle?

Sesiz olmaya özen göstererek Cihanın ayak ucunda olan küçük boşluğa oturdum .Yavaşca arkama yaslanıp Cihanı uyurken izleme fırsatımı degerlendirdim,O kadar tatlıydı ki Yanaklarını mıncırmamak için kendimi zor tutuyordum.

Bir Saat'e aşkın Cihanı izledikten sonra artık burada ne aradığını öğrenmek için onu kaldırmakta karar kıldım.Uyandırmadan önce Elime geçen fırsatı değerlendirmek için elimi yavaş hareketlerle yanağına koydum.Cihan Elimi Hissetmişcesine yanağını elime bastırıp uyumaya devam etti.Diger elimi titremesine aldırış etmeden saçlarına daldırdım.Anlaşılan Cihanın uykusu çok ağırdı, Ben olsam çoktan uyanmıştım.Bu benim için daha iyiydi onu ellerimde hissetmeyi kalbimin daha çok hızlandırmasını özlemiştim.

Bir süre daha Cihanın Saçlarında elimi gezdirdikten sonra Artık Cihanı uyandırmanın zamanın geldiğininin bilincindeydim. İstemeyerekde olsa Sol elimi yumuşak saçlarından çekip kolumdaki Saatte baktım.Saat Beşe geliyordu Bu benim için sorun değildi Annemler Sabah beni evde görmediklerin de büyük ihtimal bakkala falan gittigimi sanacaklardı,Evde hiç var olmadığımı anlamıyacaklardı.Ama Cihanın Burada neden uyuduğunu anlayamıyordum.

Sağ elimide yanağından çektikten sonra Cihanı uyandırmak için harekete geçtim.elimi omzuna koyup Hafifçe dürttüm."Cihaan..Cihaan..hadi kalk! Cihaan..Cihan..Uyansana! Şişştt Hey Cihan! Uyansana oğlum.Hasta olacaksın,Her tarafın tutulacak burada.Cihann lan kalksana! " Tek bir uyanma belirtisi dahi Göstermiyordu. Sinirden Oldugum yerde tepinmemek için kendimi zor tutuyordum.

Aklıma gelen parlak fikirle Muzurca sırıttım.Sesimi oldukça fazla yumuşak çıkarmaya özen göstererek konuştum"Cihancıgım Hayatım,Hadi kalk tatlım."

Sesimi duyan Cihan Korku ile hızla gözlerini Açıp Bana baktı ,tekrar gözlerini kapatıp Uyumaya devam etti.Bir iki saniye sonra Tekrar gözlerini açıp Hızla oldugu yerden dogruldu.Cihanın doğrulması ile dengemi kaybetip yere yapıştım.Cihanda dengesini kaybedip benim Üzerime yapişti.

"Tovbe Bismillah!_Elanur Ne yapıyorsun kızım sen burada?" Cihanın Korku dolu sesi ile Sırıttım.Aklımda Cihanı korkutmak gibi bir niyetim yoktu.

"Önce Sen bir üzerimden kalk! Camış gibisin." Sesimi duyan Cihan hemen hızlı hareketlerle üzerimden kalkıp dogruldu.Elini bana uzatıp kalkmam için Güven verircesine gözlerime bakıp Gülümsedi.

Bende Gülümseyip ellerimi Cihanın avucunun içinde kaybolmasına izin verdim. Kalkacağım sırada Ayağıma giren ağrı ile inledim.Elimi Cihanın elininin içerisinden çekip elimi ayak bilegime getirip okşadım.

"Galiba ayağımı incilttim,Öküz gibi düştün üzerime,Biraz daha dikkatli olamazmısın sanki ?" Cihanda yere egilip oturur pozisyona geçip Ayak bilegimi avucunun içerisine aldı.

Sen Benimsin OĞLUM!℘Texting✓Where stories live. Discover now