Adsız Bölüm 3

9 2 0
                                    


Ambulans verilen adrese gelmiş ve yerde yatan durumu ciddi olduğu tahmin edilen Kemal i ambulansa alarak hızla hastaneye  hareket etti bu sırada poliste gelmiş ve olayın faillerini ve nasıl olduğunu araştırıyordu.

Cemal usta polislere kardeşimi bu hale getiren kişinin yanımda acıyıp ekmek verdiğim adam yerine  koyduğum Serdar soysuzu dur hemen bulun onu ! diye bağırarak çıkıştı.

Olayın nasıl geliştiği konusunda baştan aşağı yalan yanlış anlatan Cemal usta  polis ekibine Resul ustanın adresini verir ve direk oraya gidin kendisi gibi birinin yanına gitmiştir o oraya bakın diyerek polis ekibini yönlendirir.

Siren seslerini duyup evden uzaklaşan Resul usta ve Serdar taksiyle mümkün olan en uzak hastaneye gidip orada darp olduğunu söyler ve acil serviste tedavisini yaptırırlar, tabi adli vaka olduğu için Hastane Polisine de haber verildiği için artık Serdarın adı hastane kayıtların da dır .

Resul usta dürüst bir insandır dobra ve yalansız riyasız,Serdara karakola gitmemiz gerekiyor biliyorsun dimi oğlum diye sorar , Serdarda haklısın ustam der,Resul usta Serdarın elinden tutar ve birlikte karakolun yolunu tutarlar.

Cemal usta ve kardeşleri hastanededir ve Serdarın karakola gideceğini aklına getirmez.

Serdarın karakoldaki sorgusu sırasında  Serdar her şeyi bir bir anlatır,ancak Cemal usta ve kardeşlerinin ifadesiyle uzaktan yakından benzerliği yoktur,Cemal ve kardeşlerinin ifadesinde Serdar durup dururken Cemal ustaya hakaret etmiş kendisini uyarmak isteyen kardeşlerine saldırmış ve Kemalin kafasına sert bir cisimle defalarca vurup bayıltmış ve kaçmıştır ,boksör olduğu içinde diğer kardeşleri   kendisini durdurmaya çalış salar da  bunda başarılı olamamış ve yumruklardan kendileri de nasibini almışlardır hatta Cemal usta bile Serdarın güya  gazabına kapılmış ve yumruk yemiştir.

Serdar o gece nezarette kalır  ve ertesi günde savcılığa çıkartılır, gece sabaha karşı Kemalin yoğun bakıma alındığı ve durumun ağır olduğu haberi karakola geldiğinden Serdarın  işi zora girmiştir.

Cemal ve kardeşlerinin haber alması üzerine hemen karakola koşan Cemal ve kardeşleri Serdarı bulup linç etmek isterler.

Ancak burası karakoldur  bu duruma sert tepki gösteren Karakol Amiri Cemal ve kardeşlerine bu çocuk birazdan Savcıya çıkacak ve gerekeni devlet söyleyecek o zamana kadar sizden en ufak bir taşkınlık görürsem karışmam der.

Ve nihayet  Serdar polisler eşliğinde Savcılığa götürülür ,Savcılıktaki sorgusunda gerçekleri anlatan Serdar Savcıyı ikna edemez ve Savcılık Serdarın ek gözaltı olarak üç gün daha gözaltında tutulmasına karar verir.



Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Sep 27, 2017 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Zoraki MafyaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora