-Bölüm 5-

156 6 4
                                    

Kış geçti.
Ve bahar geldi.
Solduk ikimiz de.
Kalplerimiz incinmiş özlemden..!
×Bigbang× Blue

***

Şaşırtmıştı beni.Ama ben onun markasının modeli olamazdım.Bu onun oyuncağı olacağım anlamına gelirdi.Tesadüfler değil de aniden çıkagelen hisler bizi birleştiriyordu şimdi.Herkes şaşkınca Ji yong'a bakarken birden bana döndüler.Hafifçe gülümsedim.

"Kendi markamı tercih ederim." dedim öne doğru eğilerek.Seungri kahkahalarla boğulurken Ji yong'un koluna vurdu.

"Reddedildin dostum." dediğinde herkes ona bakıyordu.Chaerin de gülmeye başladı.Unnie mi demeliydim?Bunu zaman gösterecekti.Taeyang konuştu.

"Dope loser..Congratz bro!"

Bu sefer Yang başkan da kahkahalarla boğuldu.Ji yong işin ciddiyetine gitmemişti.Ama Seungri'ye pis bakışlar atıyordu.Gülümsedi.

"Pekala.Daha iyisini bulabilirdim zaten." dedi.Ortam yanıyor muydu ne?Fazlasıyla..İmalar havada uçuşuyordu..Ona beni anlamasında ısrar etmemeliydim.O zaten her şeyi farkındaydı.Şakalaşma faslına gelecek kadar.

Ortamdaki bu kısa gülüşmeler sonrası Andrea artık kalkmamız gerektiğini söyledi.Her ne kadar isteksiz kalksam da yine görüşecektik.Herkesle selamlaşırken kapıya çıktık.Peşimizden gelen idoller yavaşça ayrılırken Ji yong duraksadı ve konuştu.

"Aslında plan siz gelmiyorsan.." derken sözünük kestim.'Sevgililik oyunu yaparken küçük bir ayrıntıyı unuttum da eski  sevgilim aslında oraya gelemez.' demek yerine bahaneler uyduracaktı.Ben de pek yüz yüze gelmek istemiyordum.

YOU ARE MY VİSİON✔|kwonjiyong|Where stories live. Discover now