bölüm değil

701 80 24
                                    

Bölüm değil, yeni bölümü atınca kaldırırım. Sadece wishes'ın hikayesini anlatmak istedim.

Bütün hikayeler saatlerce oturup düşünmeyle mi bulunur? Bence hayır. Ben en sevdiğim kurgularımı aniden, saçma sapan yerlerden buldum mesela. Swan Lake'in kurgusunu odamda dans ederken bulmuştum, Masalların Ardındakiler'in(yayınlamadım ve yayınlamayabilirim, bilmiyorum) kurgusunu tuvalette boş boş masalları sorgularken, adı bile olmayan ama kurgusunu çok beğendiğim bir kurgumu ise deterjan reklamından.

Sonuç olarak, eğer kurguların bulunması zor şeyler olduğunu düşünüyor, kafanızı yoruyorsanız, haklısınız, bir şey diyemem. Ama unutmayın ki kurgular siz onları kovalayınca değil, durup bekleyince size geliyorlar.

Şimdi bu manasız muhabbetimi bırakıp wishes'ın kurgusunu buluşuma geçeyim. Wishes'ın kurgusu zaman akışımdan buldum arkadaşlar. Boş boş Wattpad'de gezinirken bildirimlerime girmek için dokunduğumda timeline'ıma girdi bir saniyeliğine, bildirimlere geçerken oradan gözüme çarpan bir isimden.

19 Wishes adlı bir Jikook kitabı. Hiç okumadım, konusu nedir bilmem. Sadece wishes sözcüğünü görünce aklımda bir cümle belirdi, "Neyim ben, lanet olası bir lamba cini mi?". Sonra Yoongi'ye çok uygun geldi bu cümle, ani bir gazla yazdım ve yayınladım. Birilerinin okuduğunu ve hoşuna gittiğini görünce de devam ettim.

Sonuç olarak Wishes'ı doğumu budur arkadaşlar, büyük ihtimalle merak etmiyordunuz ve saçma oldu ama paylaşmak istedim. Sizi seviyorum~

wishes; sopeWhere stories live. Discover now