☆personal imagine☆

303 9 4
                                    

A/N: hier is weer een personal imagine. Deze keer is ie voor NOAHxAVERY ❤️ ik hoop dat je hem leuk vind ;-)
Wil je ook een Personal Imagine zet het dan even in de reacties☺️

-Noah's POV-

Ik en Jack zijn een stelletje, alleen is het jammer dat hij meer in LA is dan hier thuis. Het is onze 2 jaar jubileum maar hij kon niet naar huis komen, hij heeft het te druk.

De deurbel ging, ik doe open en zie Ava.
"Hey Ava, wat doe jij hier?" Vroeg ik verbaasd. "Ik kom je halen, om je wat op te vrolijken gaan we wat leuks doen vandaag"
Ik nam me spullen en volgde haar mee naar buiten, we wandelde samen wat door de straten en kwamen uit bij het plekje waar Jack en ik altijd zitten om te relaxen en alleen te zijn. Er kwamen tranen in me ogen, ik vind het jammer dat we hier niet samen zitten op ons 2 jaar jubileum. We zetten ons neer en ik staar voor me uit, het water van het beekje kalmeert me helemaal en doet me bijna me verdriet vergeten.

-Jack's POV-

Vandaag is het mijn en Noah's 2 jaar jubileum. Ik had haar verteld dat ik niet thuis zou zijn maar ik ben er toch om haar te verrassen. Ik heb Ava gestuurd om samen met haar naar 'ons' plekje te gaan. Wanneer ik thuis kom ga ik er meteen naartoe, ik kan niet wachten om Noah terug te zien!

"Ik ben gewoon verdrietig omdat hij er niet is, ik vraag me soms gewoon af wanneer ik hem wel nog eens zou zien" hoorde ik Noah zeggen. "Je moet niet verdrietig zijn, ik weet zeker dat hij hier vroeg of lat zou staan, hij houd van je en hij zou niets liever willen dan deze dag samen met je te vieren" hoorde ik Ava zeggen, ze heeft gelijk ik hou van Noah en zou deze dag niet willen missen!
Ik kom van achter de boom.
"Ava heeft gelijk, ik hou van je" zei ik.
Noah draaide zich om en sprong in me armen. We gaven elkaar een kus en knuffelde voor een lange tijd.
"Jack, je weet niet hoe blij ik ben! Ik hou zo veel van je!" Noah huilde nu, gelukkig was het van blijdschap.
"Niet huilen, ik hou meer van die mooie lach van je"
Samen zaten we nog een hele dag op de plek, meer heb ik niet nodig!

Why Don't We Imagines~DutchWhere stories live. Discover now