Capitolul 1

766 56 2
                                    

Kise pov :
Am intrat în școală și am fost doborât de o echipa de fete nebună care fugeau ca besmeticele spre sala de sport . Atunci pe ușă iese un băiat cu parul albastru , am ignorat restul și am plecat spre clasa mea , unde era varmiu Aomine , poate mi-o spune un loc pe aici unde sa fumezi fara a fi prins . Am intrat acolo , el stătea cu capul pe banca .
Kise : Oi , dormi .
Aomine : Nu acum Kise ! Mă refuzat , rău de tot , ne-am despărțit prin mesaj .
Kise : De cățeaua aia Mada .
Aomine : Da .
Kise : Și care e problema ?
Aomine : nu am fututo .
Kise : Asta era .
Aomine : De ce nu te miri ?
Kise : de ce m-aș mira ?
Aomine : am priceput .
Atunci intra acel băiat cu toate fetele care țipau . Am analizat mai bine băiatul și e foarte dulce și tânăr parca are 15 ani . Atunci  Aomine cu capul pe banca mormăie .
Aomine: A venit Kuro-chan .
Kise : Cine ?
Aomine : cel înconjurat de fete . E cel mai isteț din școală , căpitanul echipei de baschet , are 16 ani dar a fost transferat în clasa asta că e prea dezvoltat la minte . Și e cel mai bun prieten al meu .
Kise : pricep .
Mă uit atent la el , e sexy rău , școală nu are uniforme , vii îmbrăcat cum vrei , el avea blugi strâmți albaștri și un maieu verde cu o geaca albastra . Îmi vine să îl ... Nu spun . Dar e drăguț la fata și are un fund ... Gândul la ce i-aș putea face mă face să salivez . A dar are un zâmbet atât de frumos . Stai ! Ce e sentimentul asta , nu l-am mai simțit niciodată . Cred că m-am îndrăgostit de acel Kuroko .

Rebelul si Istetul (yaoi)Where stories live. Discover now