12. He'll pay for this

748 34 0
                                    

Na konci bude malé info, prosím prečítajte si to je to ohľadne časti :)

Prajem príjemné čítanie :) 

KYLIE:

McAvoy sa zasmial do Jasonovej tváre. "Jo,jo McCann." povedal a urobil pobavený výraz. "McCann.Whoo schlad sa." Jason odložil zbraň. 

"Máš šťastie že sme v hoteli." Jason zavrčal,vzla ma za ruku. Smerovali sme k hotelovému bazénu.

Ako sme prišli k bazénu, všetci ma privítali. Jason sa posadil na jednu zo stoličiek. Connor bol samozrejme hned vedľa neho, prezerali si nás. Poobzerala som sa okolo- žiadne prázdne stoličky. Sadla som si - znovu- na Jasona.

"Kylie, čo to kurva. Vážne?" Connor povedal a zvráštil obočie.Pozrela som sa na neho.

"Čo ?" 

"Prečo sa tak správaš?" 

Zúžila som oči, pretože som nevedeľa o čom rozpráva. " O čo sa jedna? Connor si opitý?" Zasmiala som sa. Otočila som sa späť k Jasonovi, ktorý obmotal svoje ruky okolo môjho pásu.Nebol žiadny priestor medzi nami. Spustila som svoje ruky dolu - pristáli na Jasonovom rozkroku. Usmiala som sa. Jeho ruky pristáli na mojich prsiach. Naaah, nemôže sa dotýkať môjho tela. Vzala som jeho ruky preč od mojich prs a nesúhlastne pokrútila hlavou. Jason zmráštil obočie. Usmiala som sa, vstala som a chytila ho za ruku. Viedla som ho späť do našej izby.

"Počúvaj ma McCann, nezabudni že nikdy , opakujem nikdy, nedávaj svoje ruky na mňa. jo?" Povedala som . Dala som si svoje šaty dole, a namiesto toho som si dala šortky a tielko. Otočila som sa a Jason na mňa pozeral. "Čo je ?" Zmráštila som obočie.

"Sú obrovské ." (p.p - asi tie prsia :D)

"Nehovor to ak chceš žiť." Dala som mu pohľad - zabijem ťa ako to ešte raz povieš.

"Kto si, že sa rozprávaš takto so mnou ?" Povedal a chytil ma za ruku.

"Uhh Kylie Grey ?" ..

"Počkaj,čo je toto ?" Otočil moju ruku a všimol si moje rezy. Oh kurva. OH KURVA. "Čo je to ?" Spýtal sa ako starostlivý otec.

"Rezy, čo nevidíš .... oci?" 

"Prečo sa režeš?" 

"Teraz už nie."

"Ale prečo si sa?"

"Prečo sa obťažuješ?" Spýtala som sa, povzdychol si a posadil sa na posteľ. 

"Pretože to chcem,vedieť." 

"Ježiš kristus, v poriadku, ummm pretože som nemohla zabíjať ľudí,ktorý zabili moju rodinu.Ale po týždni som ich našla a zabila. Takže som sa rezala asi iba týždeň."

"Človeče, tie rezy sú hlboké."

"No umm áno, ale potom som sa pripojila ku gangu."

"Si psycho,vážne." Zasmial sa.

Cítila som ako sa hnev budoval vo mne. "Sorry?" Vstala som a zaťala svoje päste.

"Upokoj sa,diva."

"Drž hubu McCann."

"A čo ak by si ty držala ?" 

"Chod zomrieť alebo niečo také."

Len sa zasmial a odpovedal. "Dobre Diva, idem do klubu."

"Jo chod a prosím nikdy sa nevracaj, nepotrebujem ťa tu."

"Dobre, ľudia nemôžu byť deň bezo mňa."

"Iste McCann,chod."  Postrčila som ho a skočila na postel.

**

Čoskoro bola celkom tma, ale neobťažovala som si zapnúť svetla alebo niečo iné. Ležela som tam len ja v tme, tupo som hľadela do stropu. Zrazu som počula dvere. JASON. Mám na mysli, kto iný by to mohol byť ? Jo, je to Jasonova postava. Prišiel bližšie a skočil vedľa mňa,ale bola príliž tma aby som mu videla do tváre. Čo tu kurva je ? Čo sa to kurva deje?

Naraz, vklzol rukami pod moje tielko a rýchlo uchopil moje prsia, stisol ich. Snažila som sa ich dať dolu, ale bola som príliž slabá. Čo sa deje? Ja Jason blbý alebo čo ? 

"Nechaj ma ty idot." Jednoducho ma ignoroval.Bojovala som. Dostala som šancu a udrela ho do gulí s kolenom. Schmatol sa za rozkrok a prevalil sa. Nie to nie je JASON. To je ten zmrd MacAvoy! Ach môj bože. Rýchlo som vytočila Jasonvé číslo. Rýchlo to zdvihol. " JASON RÝCHLO PRÍD SPäť." Zarevala som.

"Čo sa deje?" Povedal, mal tam náznak nervozity.

"Mac.." Bola som prerušená, MacAvoy ma hodil na posteľ. Do riti,nie ! Chytil mi ruky, stiahol nohavice a spodnú blielizeň.Bolelo ma to- tie ruky. Rýchlo si vyzliekol nohavice a vošiel do mňa. NIE. "Ty zasraní debil,chod preč." 

Náhle sa otvorili dvere. JASON. Jason pribehol k nám a tlačil MacAvoya na zemi. Pozrel sa na mňa. Bola som stále pod prikrývkami, ale myslím že Jason videl že som bola nahá. Znásilnil ma. Začala som plakať, pretože sa bojím. Jaosn vytiahol nôž z vrecka a kopal do Johna. 

"Budeš toho ľutovať McCann." S tým odišiel. Zatiaľ čo sa oni bili, dala som si svoje spodné prádlo.

Jason sa posadil vedľa mňa a hladil ma po chrbáte. Objala som ho pevne. "Veľmi ti dakujem,Jason." Vzlykla som mu do hrude.

"Čo sa deje ?"

"Ja neviem, ja som len ležala v posteli, ked sa otvorili dvere. Myslela som si že si to ty na prvý pohľad, pretože máte podobnú postavu. Takže som bola okej. Ale potom skočil na mňa. Bola som v šoku. Potom vklzol rukami pod moje tielko a stisol mi prsia. Ked som dostala šancu udrela som ho do gulí s mojim kolenom. Potom som zavolala tebe, a potommm a-a-a."  Plakala som, zhlboka som sa nadýchla a pokračovala. "Potom ma hodil na posteľ . Stúpil na moje ruky a vyzliekol ma. Ano a potom-potom- ma." Nemohla som pokračovať.

" Ospravedlňujem sa, že som tu nebol."

"Ale on ma, no on ma kurva znásilnil." Pozrela som sa na neho.

"Viem, zaplatí za to, neboj sa."

"Upokoj sa."

"Ja nemôžem. Jason prosím nikdy ma neopusti."

"Neopustím." 

"Slubuješ ?" Pozrela som sa mu do očí, prikývol. Znovu som ho objala a POBOZKALA HO. Prevarila som sa na  posteľ , Jason si ľahol vedľa mňa . Pritiahol si ma bližšie, ovinul si okolo mňa ruky. Okamžite zaspal. Ja som nemohla spať, žiadne známky. Cítili som sa tak v bezpečí .

-----

V prvom rade - prepáčte za chyby. Zajtra to opravím but dnes sa mi už naozaj nechce :D :)

Už to začína byž lepšie a lepšie. :)

INFO- čítajte - Takže, nebudem tu vypisovať niečo extra a vyhovárať sa. Časti budú - samozrejme ale nebudú tak často - nie že by som nechcela. Poviem vám to na rovinu - Je teplo a ja samozrejme behám všade tade, ked prídem tak sa mi nejako extra nechce prekladať - ummm shit,som lenivá. Ak je zle počasie - samozrejme sa do toho pustím. Často krát sa aj stane že sa mi nič neche a len by som prekladala. Umm takže budem sa snažiť - naozaj. Takže nebudú časti každý deň - ale každý druhý,tretí. :) Dúfam že zostanete verné čítateľky a ešte viac si obľúbite DARK . :) Btw - Inak komentáre by ma celkom potešili :) 

Written by Suitefan1xo. ---- xoxo -saška

DARK [Slovenský preklad]Where stories live. Discover now