Det første møde

7.5K 63 12
                                    


Hej, jeg er Celine, jeg er 14. snart 15, jeg går i 8 klasse på en lille skole i en lille by. Dette er min historie. Den handler om den mest fantastiske dreng, og den mest fantastiske kærlighed. 

Det var bare en helt normal morgen, jeg vågnede klokken 7, min mor var allerede taget afsted på arbejde. Jeg tog i skole som på en normal anden hverdag.

Isabella: "Hej Celine"

Celine, sløj stemme: "Hej"

Isabella: "Er du ok?"

Celine: "Er nok bare lidt træt"

(Klokken ringer)

Jeg vil spare dig for det kedelige skole halløj, det er ikke specielt spændende at læse om. Nåh men jeg fik det dårligt i skolen og fik lov til at gå hjem. Jeg gik ned af gangen mod udgangen. Jeg kiggede bare ned mod min mobil, Isabella havde fået et ny profil billede og som en god bedste ven skal man jo skrive en lille kommentar om hvor flot hun ser ud på det. Ligepludselig bumper jeg ind i en og falder ned mod gulvet og taber min mobil, på det hårde gulv. 

Celine: "Hey, se dig for"

Malthe: "Undskyld"

Så kiggede jeg op og en hånd rækkede ud mod mig, jeg tog i mod den varme hånd og rejste mig op, til den flotteste dreng jeg kunne forstille mig (Jeg ved det er en overdrivelse men hvad skulle jeg ellers skrive om) En lyshåret dreng med blå øjne og en veltrænet krop kom mig i møde, han bukkede sig ned og tog min telefon og kiggede så på den.

Malthe: "Celine Vestergaard?"

Celine: "Det må være mig, og du er....?"

Malthe: "Malthe Larsen"

I det der føltes som flere minutter stod vi bare og kiggede hinanden ind i øjnene, vi sagde ikke noget, vi stod bare midt på gangen og kiggede på hinanden.

Celine: "Nåh, men jeg må videre"

Malthe: "Ja, ja selvfølgelig"

Han bed sig i læben og gik forbi mig, jeg stod stille i et kort sekund og gik så ud af skolen og hjemad. 

Et par timer senere skrev Isabella til mig og spurte om jeg var okay osv. Vi snakkede lidt og jeg fortalte hende om hvad der skete på gangen, hun var helt op og køre for det skete normalt aldrig for mig. Jeg gik nedenunder og så en seddel fra min mor.

"Undskyld skulle tage en ekstra vagt på hospitallet der er lasagne i køleren. Undskyld"

Min mor var sygesplegske og var ikke så tit hjemme, hvilket var fint, vi snakkede normalt heller ikke når hun var hjemme. Jeg varmede lasagnen og gik op på værelset. Tændte min computer og gik ind på facebook. *Du har en ny venne andmodning fra Malthe Larsen* Et stort smil udbredte sig på mine læber. Jag svarede ja og et par minutter senere havde han skrevet: 

Malthe: *Hej*

Celine: *Hej*

Malthe: *Det sjovt jeg fandt dig helt tilfældigt på Facebook*

Celine: *Det sjovt, du så slet ikke min facebook tideligere på min mobil*

Malthe: *Haha, var vidst bare heldig*

Vi skrev så længe at klokken pludselig var 00:00

Celine: *Det sent*

Malthe: *Er det en anden måde for farvel?*

Celine: *Måske..*

Malthe: *Helt fint, farvel..*

Celine: *Farvel..*

<>SLUT, på første kapitel af "Forelsket eller bare en leg?" Håber i kan lide den indtilvidere og skriv gerne hvis i syntes den skal være længere eller kortere<>


Forelsket eller bare en leg?Where stories live. Discover now