Capitolul 2

11.4K 723 104
                                    

- Nenorociților, mi-ați adus o polițistă sexi.

Mă uit la el ca la mașini straine. Polițistă sunt, sexi spune toată lumea, dar nu am venit pentru distracția lui. E tâmpit?

- Hai păpușă, intră te rog. Arestează-mă , fă-ți de cap cu mine. Sunt tot la dispoziția ta.

Dacă eşti Justin Kent, chiar o să fii la dispoziția mea, dar nu aşa cum îți imaginezi tu.

Îl studiez bine înainte de a intra şi un mic nod îşi face apariția în gâtul meu atunci când văd o camera plină cu bărbați. La naiba să mă ia, am lasat stația in maşina, sper să n-am probleme, că mă găsesc maine colegii macelărită şi făcută poştă.

- Tu eşti Justin Kent?
- Eu sunt păpușă. Ia-mă , aresteaza-mă, bate-ți joc de mine.

Ah, idiotule, jur că mâine o sa te aștepte o bătaie bună la secție pentru situația asta în care sunt eu pusă acum. Până mâine însă, eu trebuie să ies din rahatul ăsta teafără, aşa ca-i intru idiotului în joc.

- Uhuu, băieți, faceți liniște că ne arestează pe toti nebuna asta.

Nebuna asta o să te bată cu manuta ei mâine. O să dau in tine ca într-un sac de box, nebunule.

- Ce petreceți voi aici?
- E ziua mea păpușă.
- Şi? Petreci fără mine?

Ah, mă ia cu o mână de mijloc şi mă lipește de pieptul lui. Miroase atât de bine afurisitul si simt niște muschi tari cum se încordează la contactul nostru.

- Nu păpușă. Tu eşti invitata specială.

Își lipește gura de a mea si incepe să mă sărute numai cu buzele. La naiba. Respirația lui are iz de tutun si de alcool...

- Deschide gura!

Ce Dumnezeu fac? Mă sărut cu un suspect de crima, de față cu atâția martori? Am belit-o original, maine o să mă ştie toată poliția si o să dau notă explicativă pentru asta. Cu siguranță o sa regret, dar acum...

Îmi deschid gura aşa cum îmi cere si-i primesc limba înăuntru. Doamne, ce sărut... Are o limbă atât de caldă si de moale încât simt că incep să-mi tremure picioarele.

În jurul nostru se aud strigăte si urlete dar il prind de ceafă si-l trag mai aproape, să mă bucur de el si adâncesc sărutul. Mă lasă pe mine la conducere si profit la maxim, îmi scot toate atuurile si cele mai perverse tehnici din arsenal.

Il sărut pasinal, posesiv, pervers... M-am încins rău, îmi place la nebunie gura si limba lui, simt că m-ar putea ridica pe culmi nebanuite ale plăcerii.

- Stai sa-i dau pe ăstia afară frumoaso. Continuăm imediat, să nu uiți unde am ramas.

Mă împinge în spatele lui, să n-aibă nimeni acces la mine şi începe să strige 'toată lumea afară , s-a terminat petrecerea'.

- Băi Justin, nu ne-o dai si noua ma?
- Justin, nu-s eu fratele tau?
- Hai ca am împărțit noi altele mai bune...

Doamne Dumnezeule, în ce rahat am intrat? Viața mea depinde acum de un criminal... Dacă el ar spune 'da', toți ar sări pe mine si m-ar linşa...

- Dă-i drumul mă de aici că eşti beat.

Mă fac mică in colțul meu şi aştept ca toată lumea să plece din casă. Nici nu mai stiu ce-mi doresc acum... Să rămân numai cu el, să fie mai mulți ca să nu rămânem singuri...

Nu stiu, dar trebuie sa-l păcălesc cumva ca să pot să-l prind, vreau să-l arestez pentru situația asta de rahat în care m-a pus.

- Gata păpușă, în sfârşit am ramas singuri.
- Ok.

Suspect de crima 🔞 <Edna> Vol 3Where stories live. Discover now