44.část

1.4K 93 4
                                    


Hermiona i já jsme se vzbudili asi nějak ve čtyři ráno. Hermiona se oblékla a usmála se na mě.

"Už budu muset jit. Ráno za mnou možná přijde Harry . Protože mu půjdu pomáhat hledat darek pro Ginny. Tak aby se neviděsil že tam nejsem. Miluju tě a dobrou noc" políbila mě a ja ji polibek oplatil.

"Jen bež . Taky tě miluju. " Zakřičel jsem aby mě slyšela . Protože její postava se pořád vzdalovala.

Slyšel jsem jak odešla. Už teď mi chybí. Ale taky jsem se vydal na kolej. Pro moji smůlu jsem potkal Tifany.

"Dráčků jaktože nespíš?" Usmála se na mě " To snad tvůj spolubydlící chrápe? Že jsi tady " zasmála se tak namyšleně. Obrátil jsem oči v sloup.

"Blainse nechrápe. Spíš mi řekni kdo je ten chudák. Kdo je s tebou na pokoji?" Usklibl jsem se na ni. Ona se lehce zamračila.

"Jsem na pokoji s Pansy. Sice toho moc nenamluví ale to je jedno. Spíš nemluví se mnou. Ale mě to nevadí" řekla v klidu. Pansy mi bylo líto. Byt s Tifany na pokoji. Bože chudina!

"Chudák Pansy" to byli moje poslední slova co jsem řekl. Protože jsem odešel. Do pokoje kde spokojeně spal Blainse. Taky jsem si lehl. A začal přemýšlet o vsem možném . Ale usnul jsem při vzpomínce na Hermiony krásný úsměv.

Ráno jsem se vzbul. Rozhlédl jsem se po pokoji. Blainse už tam nebyl. Podíval jsem se na čas bylo chvilku po desate. No co ? Dneska je víkend. Vyučování začíná až v pondělí.

Dosel jsem do společné mistnosti kde seděl Blainse a Pansy.

"Oh naše šípková Růženka se nám probudila" řekla Pansy hned jak si mě všimla.

"Ale nech ho . Bůhví v kolik se vrátil" řekl Blainse s úsměvem.

"Spíš Pansy . Slyšel jsem že jsi na pokoji s Tifany" podíval jsem se na Pansy. Která obrátila oči v sloup.

"Jestli bych mohla tak bych ji zabila! Ona je tak příšerná! Mám v plánu jít za Brumbálem a požádat ho o změnu spolubydlící" řekla a já měl co dělat aby se nezačal smát."Draco Malfoy! Jestli se rozesmejes tak tě na místě prokleju! Tohle není vtipné . Je to smutné! " Řekla a ukázala na mě prstem .

"Jistě paní , na slovo vás poslechnu . A nikdy si nedovolím se vám smát . Moje paní" pronesl jsem ironicky. Za to jsem si zasloužil vraždící pohled Pansy. Naopak Blainse se začal smát tak hlasitě že musel probudit všechny co ještě vzhuru nebyli.

Dramione - Sázka (Opravuje Se)Where stories live. Discover now