Bölüm 15 : CEZA

367 31 37
                                    

" Kızılım beni affettin mi ? " Erza o espriden sonra bir kaç espri daha duymuştu ve bunun yüzünden Gerard'a ceza veriyordu.

" Hayır. " Gerard gülümsedi.

" Sana çilekli kek yapsam ? " Erza bir an çilekli kekleri düşünse de sonra vazgeçti.

" Satın alabilirim. " Gerard'ın gülümsemesi solmuştu.

" Sen bana ciddi ciddi trip atıyorsun değil mi ? " Erza alayla güldü.

" Vay canına nereden bildin ?! Tanrım Gerard bazen beni delirtiyorsun ! " Gerard kaşlarını çattı.

" Asıl kızması gereken kişi ben değil miyim sence ? Beni ne kadar korkuttuğunun farkındasın değil mi ? " Erza karnını tutup ağlamaya başladı.

" Sen bizi sevmiyorsun ! " Gerard afallamıştı. Bir an arkasını dönerek başına masaj yapmaya başladı. Aynı zamanda söyleniyordu.

" Tanrım...bunca yıllık cerrahım böyle bir durumla karşı karşıya kalmadım..." Erza burnunu çekerek ağlamaya devam ediyordu. Gerard kızılını kucakladı.

" Hadi ama tatlım. Öpüşelim barışalım ! "

***********************************************************************************************

Laxus bürosunda sıkıntıyla oturuyordu. Bir kaç ay önce Gerard'ın bozduğu toplantının  acılarını çekiyordu şimdi. Gece uyuyamamıştı zaten koltuk yüzünden. Mirajane Laxus'a bir haftalığına ceza vermişti. Koltukta uyuyacaktı ve Laxus yatağa dönebilmek için gün sayıyordu. Jenny kapıyı çalıp bir komut beklemeden içeri girdiğinde Laxus gözlerini devirmiş ve çalışıyormuş gibi yapmaya başlamıştı. Çünkü Jenny konuşmaya başlarsa bir daha susmazdı.

" Laxus-san ? " Laxus gözlerini devirdi.

" Ne var ? Jenny hayal kırıklığına uğramış yüzünü saklayarak Laxus'a yaklaştı.

" Bu dosyaları imzalamanız gerekiyor. " Laxus başını sallamış dosyaları bırakmasını istemişti. Tam Jenny bırakmışken bir anda Laxus'un dudaklarına yapışmaya çalıştı. Laxus kolunu dudaklarına siper etmiş , öpmesini engellemişti.

" Lütfen muhasebeye git de çıkışını versinler. " Jenny şok olmuş bir biçimde yerinde kalırken Laxus elini salladı.

" Hala ne bekliyorsun ? " Jenny dudağını büzdü.

" Bir daha iş bulamayabilirim lütfen bu ile çok ihtiyacım var. " Laxus sırıttı.

" Ha bu arada senden son bir şey isteyecektim. Onu benim için yapar mısın ? " Jenny kafasını salladı.

" Ne olursa ! " Laxus'un sırıtması genişledi.

" O kovdurduğun masum kızı ara ve ona görüşmek istediğimi söyle. " Jenny kıpkırmızı suratıyla odadan çıkarken Laxus arkasına yaslandı.

" Liseyi unutmadım Sürtük ! "
*************************************************************************************************
Juvia sırt çantasını takmış, hastanenin önünde bekliyordu. Birazdan Gray gelecekti ve beraber eve gidip o şeyi yapacaklardı. Juvia çok utanıyordu. Sabah çok cesur davranmıştı ama o diğer Juvia'ydı.

Acaba acıyacak mı ? Yoksa zevk mi alacağım ?...

Korna sesiyle kendine gelen Juvia minik adımlarla karşısındaki siyah arabaya bindi. Gray de gergindi. Daha önce çoğu kez kızlarla yatmıştı. Ama bu sefer farklı hissediyordu. Juvia kemerini taktıktan sonra gözlerini kapattı. Yanağında hissettiği yumuşak baskıyla gözlerini geri açmıştı. Gray onu yanağından öpmüştü. İkisi de sabahki konuşmadan çok uzaklardı şu an. Gray arabayı sürerken arada bir Juvia'ya bakıyordu tabi sonrasında Juvia'yla bakıştığını farkederek gözlerini kaçırıyordu. Juvia da farklı değildi. Gray arabayı durdurduğunda Juvia derin bir nefes aldı.

DOKTORWhere stories live. Discover now