28 // "God tur", tacos og hyggeaften

939 32 2
                                    

🔜LÆS:🔚
Jeg vil bare sige tusind mange gange tak! Min Fanfiktion er på #18, og i går var den på#15! Det er altså rigtig stort for mig. I starten, da jeg skrev starten af bogen, var den på #345, og det er kun bedre. Jeg har set flere bøger på #879 og sådan, så jeg synes det er ret vildt, at min allerede er på 15. Ud af 1000 eller noget. Tak❤🙏🏻.
Dette kapitel de kommer her er på 1590 ord, nyd det.
-Bolette♥️

———————————————————
Jessica's synsvinkel:
I da skulle Kjell-Erik og Gerd-Anne til Paris. Det var deres julegave fra mig, og de glædede sig vidst. Jeg tror også, at drengene glædede sig til lidt
Forældre-fri-zone. De havde lagt lidt penge, så vi kunne handle lidt ind og sådan, og hvis der blev noget skulle vi bare ringe.

Turen til lufthavnen var ret kedelig. Kjell-Erik så ud som om han rævesov, da han ikke gad høre, på alt det Gerd-Anne gerne ville se derovre.

Vi stod nu i lufthavnen ved den gate, som Gerd-Anne og Kjell-Erik skulle ind ad. På en måde ville jeg jo savne dem, de er jo lidt som mine 'forældre'.
Begge forældre fik en krammer hver, af os børn. "Jeg vil savne jer" siger Emma pludselig "Emma, Jessica skal nok passe på det hele, imens vi er væk. Hun skal nok have tid til at lege med dig" beroliger Gerd-Anne. "Men huk er konstant sammen med hendes kæreste!" Protesterer Emma. Hvad?! Hvordan ved hun det?
Både Kjell-Erik og Gerd-Anne kiggede med løftede bryn og forvirrede ansigter på os. "Øhm jo ser i Jessica og jeg er på en måde...øhm...kærester" siger Martinus nervøst. Gerd-Anne kunne ikke holde den mistroiske masken mere og udbrød "jamen tillykke til jer begge, jeg er glad på jeres vegne, men Jessica? Hav også lige lidt tid til Emma og Marcus ik'?" Grinede hun. "Jojo selfølgelig, det havde jeg da også tænkt mig i forevejen" lovede jeg. Kjell-Erik havde ikke sagt eller gjort noget, siden Martinus sagde det. "Far?" Spurgte Martinus. "Undskyld, men det kommer lidt som et chok, da Jessica jo nærmest er som en datter for os. Jeg er glad på jeres vegne, men hvad med fansene og det hate der vil komme?" Spørger han alvorligt. Nårhh ja der vil komme hate, det havde jeg glemt... jeg håber ikke, at det kommer til at blive slemt.

"God tur!" Råber vi alle i kor, da de går ned igennem gaten. "Taaaak" råber de tilbage.

~hjemme~
Vi er lige kommet hjem. "Emma og jeg tager ned i byen og handler ind til tacos" råber jeg til drengene. Marcus' hovede titter frem længere oppe ad trappen.
"kunne vi måske invitere Alexa og William over eller noget" spørger han. Jeg kigge top Emma, som overraskende står og nikker ivrigt. "Okay bare invitér dem over, i kunne også invitere Chris og Alexander, hvis i har lyst" foreslår jeg. "Jeg gør det med det samme, men kan du måske invitere Alexa?" Jeg nikker som svar på hans spørgsmål.

Da vi kommer ned til købmanden, køber vi det der skal bruges, betaler og begiver os hjemad igen. Min mobil bipper, og en besked fra Alexa popper ind på skærmen.

Alexa😘❤️: Jeg vil gerne komme, hvem ellers er inviteret?❤️
Mig: Altså Marcus og Martinus kommer jo
Alexa😘❤️: Okay No shit sherlock😂 udover dem og os?
Mig: Nårhh øhm Alexander, Chris og ofc. William!😘
Alexa😘❤️: Hvorfor ofc. William?
Mig: Øhmm duhhh! I er jo mega søde sammen, og i kunne blive mega
Goals❤️
Alexa😘❤️: Hvaaaaad!?😆 ej jeg ved jo ikke, om han er vild med mig..🙁
Mig: Alexa! Selvfølgelig er han det, og hvis ikke, er der noget grueligt galt med ham. Vi kan jo finde ud af det i aften, ik'?😜
Alexa😘❤️: Måske er han vild med mig, ved ikke. Og hvordan har du tænkt dig at finde ud af det?🤔😅
Mig: Måske, måske ikke kunne vi lege en lille leg engang i aften? Huhh? 😄❤️
Alexa😘❤️: Ej styr dig lige, men idéen er ikke helt værst, vi får se, er på vej nu😊
Mig: Ok mor😂 men du ved hvordan Chris er med 'lege'.
Alexa😘❤️: haha, nu får vi se, ses.
Mig: ja det gør vi, ses❤️🔜

Emma ville gerne hjælp med at lave mad, så det fik hun da også lov til. "Emma? Vil du bare sidde og se en film i aften, så kan jeg komme ind og sige godnat, når du vil i seng?" Spørger jeg. "Ja! Det bliver hyggeligt, må jeg gerne få noget slik til filmen?" Jeg nikker og finder noget slik til hende.

Alle er lige kommet, Alexander kunne desværre ikke i aften, men Chris og William kunne godt. Emma gik op til hende selv for at spise.

Jeg har vidst ikke lige fået fortalt Alexa, at Martinus og jeg er kærester, for hun opdagede det vidst ikke juleaften... jeg tror jeg venter lidt, måske til når ferien er slut (om ca. 5 dage).

Da vi har spist, rydder jeg af bordet. Jeg finder noget slik, og kommer det op i nogle skåle. Jeg sætte mig ind i stuen til de andre. "Så skal vi lege en leg?" spørger Chris. "Tjoh okay" halv mumler vi andre. "Hvilken en?" Spørger Marcus. "Hvad med sandhed eller konsekvens?" Foreslår han. Vi nikker alle. "Alexa sandhed eller konsekvens?" Spørger Chris lusket. "Sandhed" svarer hun. "Hvem har du haft det største crush i længst tid på fra klassen?" Hun kigger ned i hendes skød og rødmer "William"mumler hun. "Hvad? Jeg kunne ikke høre det" håner Chris. "W.I.L.L.I.A.M!" sukker hun.

Indtil videre skulle jeg gå ud på vejen og råbe: "jeg elsker flodheste", Martinus skulle kysse et træ, Marcus skulle ringe til Alexander og sige, at han skulle være far (PRANK call), udover at sige hvem hun havde et crush på skulle Alexa også råbe: "William og jeg er kærester" på vejen, William skulle have buksevand og Chris skulle invitere den pige han bedst kunne lide fra klassen i biografen (han valgte Sofia, en flink pige fra klassen).
Sofia:

Vi sad nu og var stadig igang med at lege sandhed eller konsekvens

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi sad nu og var stadig igang med at lege sandhed eller konsekvens. Jeg tror vi har siddet her i 1 time. Jeg har været oppe og sige godnat til Emma for længst. "Så William sandhed eller konsekvens?" Spørger Marcus. "Konsekvens" kommer det fra William. "Ok. 1. Gå nøgen udenfor og løb ned af vejen 2. Lad som om du er fuld og gå hen og bank på hos Alexander 3. Kys med Alexa" sagde Marcus ondt. Alexa kiggede skræmt på ham. "Undskyld Alexa, men jeg vælger nummer 3, de andre er for ydmygende, jeg håber du forstår." Hun nikkede langsomt. De kom tættere på hinanden, deres læber mødtes og man kunne se, at Alexa nød det. Da de trak sig fra hinanden havde Alexa røde kinder.

Alexa's synsvinkel:
Da William sagde, at han valgte nummer 3, var det som om fyrværkeri sprang i min mave. Da vi kyssede føltes det rigtigt, det gjorde mig bare mere forelsket i ham. Jeg tror efter den her leg, at han har det på samme måde. Hvem ved.

William's synsvinkel:
Jeg valgte nummer 3. Af to grunde: 1. De andre muligheder var for ydmygende 2. Jeg har næsten hele mit liv været forelsket i Alexa, så det ville jeg bare nyde i fulde drag. Da vi kyssede føltes det rigtigt, hun er bare Jens jeg vil have. Måske har hun det på samme måde. Hvem ved.

Jessica's synsvinkel:
Klokken er nu blevet 02:34, og de andre overnatter her også. Vi ligger os alle sammen ned i stuen på madrasser. Det her giver mig deja-vu, til dengang vi holdt filmaften. Da jeg er sikker på, at de andre sover, ligger jeg mig ind til Martinus, og falder dermed i søvn.

All I Need Is YouWhere stories live. Discover now