A Békülés Éjszakája <3

4K 139 4
                                    

Fairynek az elkövetkező napok szörnyű hangulatban teltek. Folyton talált részleteket az utcán szembejövő férfiakon, amik Samre emlékeztették. Annak pont olyan a haja, ez hasonló fekete pólót visel, amannak meg hasonló az alkata. Ha rendőröket látott, akkor is könnyek szöktek a szemébe. Folyton Sam köszönt vissza neki, bárhová ment. De a legrosszabb az volt, mikor olyan illatokat érzett, amiket Samen is érzett. Hasonló vagy ugyanolyan férfi parfüm, vagy csak a ruháját ha hasonló mosószerrel mosta valaki, megérezte a tipikus "Sam illatokat", és szörnyen nehezen viselte.
A lopást egyelőre félretette. Fairy nem tervezte, hogy soha többé az életben nem emel el semmit, de egyelőre mindenképpen mellőzni akarta ezt a tevékenységet hosszabb időre.

 Fairy nem tervezte, hogy soha többé az életben nem emel el semmit, de egyelőre mindenképpen mellőzni akarta ezt a tevékenységet hosszabb időre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sam szemszöge

Samnek nem volt könnyű, miután szakított Fairyvel. Két nappal a szakítás után, épp az őrsön az irodájában ült, könyökölt az asztalon, tenyerébe támasztotta a fajét, és csak bámult előre, elmélyedt a gondolataiban. Arra eszmélt fel, hogy egyik kollégája, akivel együtt végeztek a tisztisulin, a kezét ingatja a szeme előtt. Tylernek hívták, és jó barátok voltak.

- Mi az, Sam, min jár az agyad? A Mushroom street-i eseten?

- Nem. Amúgy ha már felhozod, azzal az üggyel kapcsolatban vissza kéne hívni az ABC tulaját.

- A szemtanút?

- Aha. Azt hiszem valami elkerülte a figyelmünket. Nem stimmel, amit a lányáról mondott...

- Mielőtt elmélyedünk a melóban, áruld már el min gondolkodtál, ha nem a munkán?

- Tudod, megismertem egy lányt...

- Igen, a szőke tündérkét, akivel egyszer össze is futottunk a kondi után.

- Aha.

- Mi van vele? Összevesztetek? Megcsalt?

- Mindkettő... Nem hagyományos értelemben csalt meg, viszont hazudott. Átvert. Elárulta a kapcsolatunkat.

- Ezek elég súlyos szavak...

- Az is súlyos volt, amit tett. Szakítottam vele. De piszkosul fáj...

- Nagyon szeretted?

Sam Ty szemébe nézett, és kis szünet után válaszolt.
[Írói lábjegyzet angolul nem tudóknak: Ty a Tyler becézése, "táj"-nak kell ejteni.]

- Igen. Ő az első, aki iránt ilyen erős érzéseim voltak. Nem is tudom, a korábbi barátnőim, vagy Theresa akivel másfél évet voltam, még ő sem váltotta ki belőlem ugyanazt, mint Fairy. Őneki adtam második esélyt. Utána mentem, mikor először láttam. Pedig sosem szoktam kerülőutat tenni egy először látott lányért. Bármit csináltunk, kaja, film, séta, mindig jól éreztem magam vele. Folyton azt éreztem, meg kell védelmeznem, és ha csak végigmérte egy másik férfi, nem mutattam ki, de nagyon zavart. Legszívesebben maximálisan kisajátítottam volna, hogy ő csak az enyém. És nem utolsósorban, gyönyörű szép, maximálisan az esetem volt minden tekintetben. Bírtam az öltözködését, a hosszú, szőke haját, a törékeny testalkatát, a szép arcát. A szemei, mint egy vadmacskának. Egyszerűen lenyűgözött. 

Rendőr pasi, tolvaj lányWhere stories live. Discover now