34

556 31 2
                                    

On s vytřeštěnýma očima na mě zíral. Chápu jak mu asi může být,,no  jestli chceš, tak ti řeknu všechno. Nemám co už tajit."
On opatrně přikývl,,takže, jak asi víš, tak tu žiju s no Dylanem a ten mě od mala zneužíval. Nemusím ti, ani říkat jak. Brala jsem to, jakože to je normální a nýbrž když žiju v mafii. No, ale nedávno jsem našla v jeho pokoji plno papírů a deník vněmž stálo, že" hlas se mi třásl,,že unesl jednou dívku...." celý jsem mu to povyprávěla, jak to stálo v té knize. On na mě jen zíral s otevřenou pusou a nestačil se divit,,víš, že se vlastně nejmenuji Mia, ale Amy?" Slabě jsem se uchechtla,,v pondělí bych se měla sejít s mými pravými rodiči. Jo a kdyžto tak vezmu, tak jsem celý svůj život jsem žila v lži. Mychale pomoz mi."

Až střebal ty informace, tak se na mě sklíčeně podíval,,nemám slov. Ten Dylan je takový hajzl, já ho zabiju...nemohu prostě tomu uvěřit. No a že se jmenuješ Amy?"
Přikývla jsem,,a co tu vlastně děláš?" Michal se pousmál,,no šel jsem ti vysvětlit, že tě miluji a ten večer, jak jsem řekl, že mám holku, tak to jsi ty Mio, ehm tedy Amy" uchechtl se a podal mi puget růží. Musela jsem se usmát,,říkej mi, jak chceš" musela jsem se červenat. Zadíval se mi dlouze do očí,,já tě miluji a nikoho jiného než tebe. Jsi jediná dívka na světě, kterou nepřestanu milovat. Budu tě milovat dokonce svého života." U srdce mě tahle slova zahřála. Ukazováčkem mi utřel slzy a pak mě dlouze políbil,,miluji tě" obmotala jsem svoje ruce kolem jeho krku.

Blížíme se ke konci knížky, ale ješte pár, asi tři nebo pět kapitol bude. Podle toho, jak budou dlouhý:D

A děkuji za read, votes a komentáře:)) hrozně potěšilo.

Kdo jsem? (Druhý díl)√Where stories live. Discover now