Accident

664 22 5
                                    

Capitolul anterior . 

 Cand m-ai aveam putin si ajungeam la ea , o masina se apropie amenintator de mine .

****

Vreau sa ma dau din calea masinii dar pur si simplu nu ma pot misca . O vad pe Andreea cum striga sa fug dar nu pot si  dintr-o data simt o durere cumplita la cap si abdomen . O aud pe Andreea cum striga dupa ajutor , apar doua ambulante si sunt ridicat de jos si pus pe targa , dupa aceea totul negru .

Pov. Andreea . 

Il vad pe Alex ca nu se misca si masina se apropie din ce in ce m-ai tare si dupa aceea il vad intins pe jos intr-o balta de sange . Am inceput sa strig dupa ajutor si cineva a chemat ambulanta . L-au ridicat pe Alex de jos si l-au pus  pe targa .

Dupa 1 ora . 

***

Sunt la spital de o ora si doctorii l-au bagat in operatie de urgenta . Dupa inca o ora de asteptat a iesit un doctor .

Eu: Domnule doctor cum este Alex ? Este grav ?

Doc: Sunteti membru al familiei ?

Eu: Sunt iubita lui 

Doc: Pai.... Alex a fost ranit foarte tare la cap si abdomen , are 6 coaste rupte + mana dreapta rupta . Sansele de  a nu rezista operatiei si de a se trezi decat 2 ore si dupa aceea sa moara sunt de 90 % . Vom face tot ce putem sa il tinem in viata ! 

EU: Multumesc ! Mi-am amintit ca la locul accidentului i-am luat telefonul , asa pot contacta un prieten sau un membru al familiei lui si sa anunt ca a avut un accident . Ma uit in lista contactelor si am gasit numarul celui m-ai bun prieten al sau  si il sun . 

Conv.Tel.

Mark: Buna Alex , de ce m-ai sunat ?

Eu: Nu sunt Alex sunt iubita lui si te-am sunat daca poti sa vii la spitalul din centrul orasului pentru ca Alex a avut un accident grav .

Mark: Ce ?! Ajung in cinci minute ! Pa ! 

Eu: Pa ! 

Sfarsit conv.tel. 

Mark: Cum sa intamplat accidentul ?

Eu: Pai trebuia sa ma intalnesc cu el si era la trecerea de pietoni , cand a venit o masina cu viteza foarte mare si l-a lovit . Am spus eu incepand sa plang . 

Mark: Nu m-ai plange , Alex o sa fie bine ! 

Atunci a iesit doctorul .  

Doc: Imi pare rau sa va anunt dar Alex m-ai are decat 2 ore de trait . Puteti intra sa il vedeti . Cand am auzit am cazut in genunchi si am inceput sa plang si m-ai tare .

Mark: Intra tu prima . 

Eu: Multumesc ! 

Cand am intrat Alex a deschi ochii si mi-a spus :

Alex: Andreea imi pare foarte rau ca nu m-am miscat atunci . Daca fugeam atunci , acum tu nu m-ai sufereai .

Eu: Nu este vina ta . 

Alex: Uite atata timp cat porti asta eu o sa fiu mereu cu tine . Spune si isi scoate inelul dupa deget si mi-l pune mie .

Eu: Promit ca nu o sa-l dau jos niciodata . Spun si dupa aceea il sarut .

Alex: Te iubesc ! Ai grija de tine ! Spune si dupa aceea inchede ochii , si aparatele la care era conectat ai inceput sa bipae semn ca a murit . Atunci eu am inceput sa plamg si sa ii strig numele 

Hey ! Am postat m-ai devreme . 

- Ce credeti ca se va intampla cu Andreea dupa moartea lui Alex ?

- Cine vrea sa fac si epilogul cu viata Andreei ?

Mesaje de la un anonimNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ