39.díl

343 10 0
                                    

,,Sakra! Tohle jsem chtěl udělat už strašně dlouho!" přiznal se. Málem mě trefil šlak.
,,Jebe ti?! Takhle mě vystrašit! A co ti v tom bránilo?" zeptala jsem se ho.
,,Myslel jsem, že bys ty nechtěla" začala jsem se smát.
,,Prosím tě, sex neodmítám a hlavně ne od Louise Tomlinsona, neznáš ho náhodou?" hrála jsem si.
,,Víc než bys chtěla" mrkl na mě a doslova se na mě vrhl. Tak se mi to líbí! Přetočil nás, takže jsem teď byla na zdi přilepená já. Začal mě líbat s takovou touhou a vášni. Rukama bloudil po mým těle až nakonec skončil na mým zadku, který následně zmáčkl. Vzdychl i on i já. Jednou rukou chytl mou nohu a obmotal si jí kolem svýho pasu, to bylo znamení pro mě, že si mám kolem něj obmotat i tu druhou, takže jsem povyskočila a on mě pořádně chytil pod zadek a tak mě držel a líbál. Rukama jsem ho objala kolem krku a pořád jsme se líbali. Pak se zase odtrhl.
,,Jdeme do" chtěl něco říct, ale já jsem se mu zase přilepila na jeho rty. Spolupracoval, ale do rtu mi zamumlal něco v tom smyslu ,,tak ne". Louis mě líp a silněji chytil pod zadkem a líp mě nadzvedl. Louis se dal do pohybu, pomalu šel a pořád jsme se líbali. Nakonec mě položil na kuchyňský pult. Mezitím co mě líbal, mi zajel rukou pod  můj topík. Neměla jsem podprsenku, takže chytl jedno moje ňadro hned do své velké dlaně. Svýma rukama jsem bloudila po jeho hrudi a nakonec jsem chytla lem jeho trička a přetáhla jsem mu ho přes hlavu. Na topu jsem měla ve předu šňůrky a Louis je začal rozvazovat, jenže mu to nešlo.
,,Sarah, vážně ten topík je pěkný a sexy, ale jestli mi nepomůžeš, tak ti ho roztrhnu!" nervoval se. Miluji, když jsou ze mě kluci takhle nadržení!
,,A kdo ti v tom brání?" pošeptala jsem mu do ucha. Louis se trošku odtáhl a překvapeně se na mě podíval.
,,Vážně?" zeptal se překvapeně. Jen jsem se usmála a kývla hlavou na náznak souhlasu. Chytl ty šňůrky a silně za ně zatáhl, ony se roztrhly. Chytl lem topu a přetáhl mi ho přes hlavu. Podíval se mi na prsa. Nepřemýšlel ani sekundu a hned se na ně vrhl. Jedno mnul ve své dlani a druhé věnoval svou pusu a jazyk. Bylo to tak skvělý. Rukou, kterou mnul jedno prso, jel po mém hrudníku až k zapínání kraťasů. Rozepnul knoflík a zip a pomalu mi je stahoval z nohou, trochu jsem se nadzvedla, aby to líp šlo. Pusou a jazykem si dělal cestičku k podbříšku. Stáhnul mi kalhotky a já roztáhla nohy. Dal do mě dva prsty a začal nimi dělat pohyby dovnitř a ven. Potom se zohnul a přidal i jazyk. Byla jsem jako v nebi. S hlasitým vykříkem jeho jména jsem se po nějaké chvilce udělala. Podíval se na mě a narovnal se. Vytáhl ze mě prsty a olízl je. Jazykem jsem si projela rty. Bylo to tak sexy, přesně věděl, co se mi líbí. Víc se ke mě přiblížil a dal mi pusu. Začali jsme se zase líbat. Trochu jsem ho od sebe odstrčila, abych mohla slézt z té kuchyňské linky. Přestali jsme se líbat, vzala jsem ho za ruku a táhla jsem ho po schodem k němu do ložnice. V ložnici jsem ho strčila tak, aby si lehl do postele. Pořád měl na sobě rifle a boxerky. Stoupla jsem před postel a začala jsem tancovat a různě se osahávat. V boxerkách už měl těsno, tak jsem mu chtěla pomoct. Pomaly jsem šla k Louisovy na postel. Usmála jsem se na něj a sedla jsem si na něj obkročmo. Rozepla jsem mu pásek a stahovala jsem mu rifle, trochu mi pomohl. Sedla jsem si víc na jeho kamaráda a začala jsem svýma bokama hýbat dopředu a dozadu. Louis zdychal moje jméno a mě se to líbilo. Přestal jsem ho trápit a v rychlosti blesku jsem mu sundala boxerky. Chytla jsem jeho kamaráda do ruky a dělala ty známé pohyby nahoru a dolů, pochvilce jsem si jeho kamaráda strčila do pusy a hlavou jsem dělala pohyby nahoru a dolů. Po chvilce se Louis udělal a mě přetočil pod sebe. Začal mě líbat.
,,Máš nádherný tělo" lichotil mi.
,,Ty taky" dala jsem mu pusu ,,a teď ho do mě strč" rozkála jsem mu. Usmál se, chytl svýho kámoše a vnikl do mě. Oba jsme vzdechly. Začal se pomalu pohybovat a mě se to líbilo.

 Začal se pomalu pohybovat a mě se to líbilo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Jsi tak mokrá a jenom pro mě" políbil mě. Vzdychali jsme jména toho druhého. Louis nasadil rychlý tempo.
,,Louisi?" vzdychla jsem.
,,Ano?" taky tak tak, že odpověděl.
,,Já to chci tvrději" jen jsem to dořekla, moje přání se splnilo. Nakonec jsme se společně udělali. Louis ze mě vystoupl a lehl si na druhou půlku postele. Trochu jsem to rozdýchala a hned jsem si zase sedla na Louise. Zvedl na mě obočí.
,,Druhý kolo" mrkla jsem na něj a jeho kamaráda, který je teď můj úplně nej nej kamarád, jsem si zasunula do sebe a zase jsem se zvedala nahoru a dolů. Po chvilce jsem se udělala a Louid hned po mě. Položila jsem se na něj a kamaráda jsem měla pořád v sobě.  Potom jsem si zase lehla na svojí půlku postele. Louis se na mě přilepil. Otočila jsem se na bok, takže se na mě přilepil ještě víc. Jeho chloubu jsem cítila na zadku. Proto jsem nadzvedla svojí nohu, chytla menšího Louise a strčila jsem si ho zase do sebe. Louis mě chytil za bok a přirážel jako smyslu zbavený, ale mě i jemu se to moc líbilo. Když jsme se na konec udělali, Louis ze mě vyšel. Přikryl mě dekou, políbil na spánek a popřál mi dobrou noc.
,,Dobrou, Lou" po chvílce jsem cítila, že spí. Chvíli jsem se jen tak rozhlížela po pokoji a zrovna, když jsem usínala. Mi přisla SMS. Podívala jsem se na ní. Pomalu jsem se odtáhla od Louise a vstala jsem z postele...


Ahooj! Promiňte, že jsem dlouho nic nepřidala, ale chtěla jsem tohle přidat na Šťedrý den jako dáreček 😂. Sice pozdě, ale snad vám to nebude vadit 😊. Snad se vám líbí a doufám, že vám nebude vadit ten gif a taky doufám, že vám nebude vadit to téma.
Přeji veselé Vánoce, hodně dárečku, zákusku a chlebíčku a šťastný Nový rok a pořádně se ožerte! 😂😂
Sarah xoxo

Bad girl + Famous boy = perfect couple (Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now