~Capitolul 10~

383 11 3
                                    

-Nu asa! Stai dreapta! Mainile si piciorul in aer! tipa Amber la Zoe de jos
-Ce ar fi sa nu mai tipi la ea si sa o lasi in pace! m-am apropiat eu de Amber tipandu-i in fata.
-Nu esti tu majoreta sefa sa imi spui ce sa fac! imi raspunse ea folosinduse de titlul ei.
-Ba bine ca sunt. i-am raspuns eu si am plecat din fata ei spre saracele fete ce de o jumatate de ora incercau sa faca o piramida.
Mereu am fost mai buna la partea fizica decat verisoara mea, pana si in academia militara. Ea a fost mai buna la IT decat la partea de teren. Le-am facut semn fetelor sa destrame piramida si le-am aliniat.
-Bun fetelor. O sa va explic pas cu pas ce trebuie sa faceti nu ca o persoana de pe aici care doar tipa-ntru-na "nu asa, nu e bine!" am imitat-o eu pe Amber cu o voce pitigaiata.
-Eu nu vorbesc asa! Si nu ai nici-un drept sa le spui ce sa faca! protesta ea spre mine.
-Bun deci, voi baza trebuie sa ii tineti talpa cat si glezna, tinandu-i doar glezna nu ii oferti stabilitate ci doar roseala in zona aceea. Iat tu Zoe, tinet-i mainile pe langa corp si strangeti bratele de el pentru sprijin, iar atunci cand iti gasesti echilibrul ridica mainile si piciorul. le-am explicat eu cu lux de amanunte.
-Daca esti atat de buna la teorie, de ce nu incerci tu?! imi striga Amber de undeva din spate.
-Vrei iar sa te las masca? am intrebat-o euinca stand cu spatele la ea.
-Uimeste-ma! imi raspunse ea cu sarcasm.
M-am suit pe piramida si fetele m-au aruncat in sus. Am pus in practica ce i-am explicat lui Zoe si ma bucur ca si fetele de la baza au facut la fel, doar ca ajunsa in varf nu mi-am ridicat mainile si piciorul ci mi-am dus piciorul la spate si l-am indoit iar apoi l-am prins sus cu ambele maini facand o mini piramida, apoi le-am dat drumul si am facut "lebada" ramanand pe pozitii si in echilibru dupa care mi-am dat drumul pe spate intr-o rasucire.
-Altceva la oridea zilei majoreta sefa? am intrebat-o eu punandu-mi mainile in san.
-Cum ai facut miscarea aia? E unda dintre cele mai grele miscari si sunt destul de sigura ca am vazut-o la olimpiade! se mira aceasta ridicandu-se de langa Harry si venind spre mine. Nici nu observasem ca se asezase langa el. Sau ca el ma privea. Defapt tot terenul ma privea.
-Un magician nu isi dezvaluie niciodata secretele...cu toate ca asta nu ar fi un secret ci tine mai mult de crei si muschi. I-am raspuns eu blondei ce acum nu ma mai privea perplexa ci doar cu gelozie si ura.
-Zoe! Treci in varf! i-am ordonat eu verisoarei mele nelunadu-mi ochii dintr-a lui Amber.
M-am intors intr-un final spre ea continundu-mi ideea.
-Nu uita ce ti-am spus. Bratele stranse, echilibru! i-am repetat eu
Zoe a fost imediat aruncata in aer si si-a regasit echilibrul foarte repede dupa care si-a ridicat mainile si piciorul in aer, fiind constienta ca nu poate executa mini piramida. S-a aruncat pe spate si majoretele au lasat-o jos.
-Cum a fost? ma intreba ea orecum fericita ca i-a iesit dar si tematoare.
-Perfect! i-am raspuns eu. Si o sa mai avem nevoie de una! Grace? Te bagi? m-am intors eu spre satena si am intrebat-o.
-Da? Doar ca...ei bine in fiecare an majoreta sefa si comajoretele stau in varful piramidelor. In cazul nostru Amber si ele. spuse Grace aratand spre grupul format din cele trei fete pe care le-am vazut si cand am intrat pe teren, in frunte cu Amber.
-Pai...eu zic ca e cazul sa schimbam treaba...nu?
-Stii ceva?! Tu nu esti sefa asa ca, cara-te de aici! Nu poti sa ne schimbi cu ele la piramide! Nu ai nici-un drept.
-Pai daca nu iti convine eu zic sa vorbesti cu directoarea sa ma dea afara din echipa. Desi ti-as ura succes pentru ca si eu am incercat sa o induplic sa ma lase sa ies dar...ideea asta e lipita de capsorul ei. i-am replicat eu vorbind putin amuzata catre final.
-Foarte bine atunci! imi raspunse Amber in timp ce iesea de pe teren
-Unde te duci? am intrebat-o eu
-La directoare! tipa ea deja de la o distanta considerabila.
-Bun...am scapat de scorpie! am replicat eu intorcandu-ma spre echipa de fete ce priveau inca socate. Toate au inceput sa rada pana cand le-am oprit eu.
-Haide-ti sa va spun ce aveam in minte. Daca nu va place ceva, spuneti-mi si o sa rezolvam impreuna!
-Zau? Ne ceri noua parerea? intreba Grace.
-Da? Toate avem drepturi egale la miscari si coregrafie. am raspuns eu oarecum surprinsa de intrebarea ei.
-Amber ne facea coregrafia intotdeauna fara sa ne intrebe pe noi daca ne convine sau nu.
-Pai Amber nu e aici acum, asa ca...haide-ti.
Dupa ce le-am explicat ce vreau sa fac si am construit impreuna o coregrafie ne-am oprit pentru a decide cine va sta in varful celei de-a treia. In tot timpul asta, starurile au stat si s-au uitat la noi pe cand restul au plecat deoarece aveau ore. Oare ei nu aveau? Sau chiuleau?
-Eu zic sa stai tu! mi se adresa Zoe cu un zambet dragalas pe fata.
-Da! I-am pastrat loc si lui Amber si pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei am pus-o si in centru. Doar ca nu o sa mai participe la piramide si doar la coregrafia fundamentala. Dar tot sta in fata. imi spuse si Grace.
-Nu. Eu zic ca am suparat-o destul pe gaina jumulita...adica Amber. am spus eu imitand o tuse falsa spre sfarsit si adaugand dupa "Amber". Daca poate executa mini piramida o punem pe ea in mijloc...
Nu am apucat sa termin ce aveam de spus ca pe teren au intrat Amber si directoarea.
-Vedeti! Le comanda! Nimanui nu ii convine atitudinea ei de sefa! tipa Amber aratand cu degetul spre mine si adresandui-se directoarei.
-De fapt...noi am facut si o coregtafie. Subliniez cuvantul noi . Replica una din fetele din grup.
-Orice ar fi...cred ca e de joasa speta! replica acid din nou Amber.
-Ti-am pastrat si tie un loc Amber. i-am apus eu fetei. Daca vrei esti bine venita sa ni te alaturi, pana la urma esti majoreta sefa.
-I-a sa vedem aceasta coregrafie! Replica doamna directoare asezandu-se langa Harry.
Am inceput corrgrafia pe melodia "Bet on it" cantata de Zac Efron si am inceput dansul. La final fetele ne-au aruncat pe noi trei in aer si am facut piramidele. Zoe si Grace pe cea normala si eu mini piramida.
-Splendid! Superb! se ridica directoarea in picioare aplaudandu-ne. Am vazut si locul acela liber si presupun ca acolo.o sa fie Amber. Este perfect! Vreau sa performati aceasta coregrafie la nationale!
-CEE!? Tipa Amber indignata.
-Desigur. Dar pana la nationale eu stiam ca mai e cale luuuungaa! Si in plus am alta coregrafie planificata pentru atunci. Cu cateva miscari adaugate si aprobarea coechipierelor mele...o sa iasa o super coregrafie! i-am raspuns eu directoarei.
-Bun. Te ocupi!
-Ne ocupam! am raspuns eu corecatand-o.
Directoarea era imbracata sport si voia sa plece cand Amber s-a trezit vorbind.
-Vreau sa fiu eu varful celei de-a treia piramide.
-Poti sa faci dansul si dupa mai esti in stare sa iti gasesti echilibrul pentru o piramida complexa? am intrebat-o eu neafectata de cererea ei.
-Da. imi raspunse aceasta hotarata.
-Bun...baieti? Am chemat cei cativa baieti care erau in echipa de majorete. Vreti sa ne dati o mana de anutor?
-Desingur. raspunse unul dintre ei pentru toti.
-Asta e a doua oara cand ma provoci Amber.
-De data asta o sa pierzi! imi raspunse sigura pe ea.
Directoarea a ramas cu noi si a pornit muzica. Am inceput sa dansez dupa care a dansat Amber si tot asa pana ce a decis sa faca piramida. A ajuns in varf dar nu i-a iesit. A coborat si a ajuns la mine.
-Asta ar trebui sa fie deschiderea ta. Vezi sa nu o gresesti. m-a amenintat pe mine practic urandu-mi sa-mi rup un picior.
Am luat 2 baieti si am facut piramida ajungand in varf si executand-o perfect.
-Ce ziceai? am intrebat-o eu intorcandu-ma apoi spre directoare.
-Este stabilit! Kayla, ramai in varf!































Buna din nou! La media aveti alta chestie cu majorete in care se dueleaza pe cine sa stea in varful piramidei, Amber si Kayla. De data asta blonda cu par scurt e Kayla si bruneta Amber. Sper da va placa!😙😙😙

Bad Boy Vs. Bad Girl Volumul II: Angel Loved By A DemonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum