A Roxfortban

587 53 22
                                    

Helló!

Szerintem már senkit nem lep meg, hogy eltűntem, de azzal meg tudom magyarázni, hogy befejeztem a Nonexistentet, az egyik barátnőm nálam aludt, és két nap alatt 14 órát röplabdáztam? :'D
Nem, nem tiszta lila a lábam..Áh...És függő sem vagyok xD
De most újult erővel itt vagyok, és egy egészen különleges, régóta tervezett részt hoztam nektek. Mint mindenki ezen a szexi kék planétán, én is szeretem a Harry Pottert, - ha te nem, akkor gome, remélem így is élvezetes lesz ez a rész :( -  így nagyon szeretem az ilyen kis cross-universe (mi az anyám, ezt a szót ebben a pillanatban találtam ki xD) fanartokat, mint ez:
Szóval, miért ne írjak én is ilyesmit? Kicsit elvontabb, mint amilyen szokott lenni, de kit érdekel az? ;)
Lássunk neki! ;)
Ja, és új shipet találtam Tanakának. Tanaka x Ennoshita - csak hogy nehogy legyen hetero ship is a Haikyuuban xD. De persze, ha a KiyoTana szimpatikusabb a társaságnak, tessék csak szólni :)
KageHina:
Mindketten egyértelműen a Griffendélbe tartoznak. Mivel teljes mértékben köz- és önveszélyesek, a bájital-laboratórium közelébe se engedik őket, kiváltképp nem együtt. Mindketten kviddicseznek, de míg Hinata fogó (hogy fordították ezt magyarra? Angolul olvastam a könyvet utoljára xD),  Kageyama véd. Itt is ismerték meg egymást, és minthogy mindketten megőrültek ezért a sportért, lassan, de biztosan a legjobb barátok lettek, de lett ebből talán kicsit több is. Többszörösen kiszökdösnek a városba vajsört inni, és hasonlókat csinálni, így szinte mindig fel vannak függesztve, de míg együtt baromkodhatnak nem igazán bánják.
DaiSuga: A vajszívű Suga a Hugrabug, Daichi a Griffendélben végzős. Mindkettőjükre jutott egy csapat varjú, akikre vigyázni kell. Sugának Yamsszal és Asahival azért lényegesen könnyebb dolga van, mint Daichinak akinek a teljesen őrült srácokra kell vigyázni. Még a második évükben ismerték meg egymást, mikor Daichi éppen a seprűről lezúgott Nishinoyát pátyolgatta, Suga pedig természetesen odaszaladt neki segíteni. Mindketten örülnek, hogy találtak maguknak valakit, akivel közösen viselhetik a legidősebbeknek kijutotó terheket.
AsaNoya: Nishinoyának még csak hozzá sem ért a fejéhez a Teszlek Süveg, már be is toszta a Griffendélre, mint arra Noya és az egész családja számított is. Azonban az ünneplés közepette, eset a hálószobába menet az apró, elsőéves Noya elkeveredett, és abban a hatalmas kastélyban halvány segédfogalma nem maradt, merre kell visszamennie a hálószobába. Megjegyezte az igazgató szavait, miszerint ha bármi baj van, nyugodtan oda lehet menni egy idősebbhez. Első akit meglátott, és feltételezte, hogy idősebb nála, az egy Hugrabugos, iszonytatóan magas, széles vállú fiú volt, akinek a haja kontyba volt kötve. Óvatosan odament hozzá, de a kelleténél kétszer is hosszabb talárban megbotlott. Így kötött ki Nishinoya az első napján Asahi ölében.
(:3)
TsukkiYama: Ismerték egymást még egészen régről, de egyikük se tudta a másikról, hogy varázsló, így kifejezetten nagy meglepetés éri a Mardekár asztalánál ülő  Tsukishimát, mikor meglátja a Teszlek Süveg választása előtt remegve ülni  le a székre, és nem bírja megállni, hogy oda ne kiáltson neki:
- Ne félj már, Tadashi-kun! - visszhangzik a terem Tsukki szavaitól, mire ugyan a tanárok csúnyán néznek rá, nem érdekli. Meg akart tenni legalább ennyit gyerekkori barátjáért az első nap!
És Yamaguchi tényleg nem félt. Nem félt tovább.
Miután megtörtént a Hugrabugba való besorolása, első dolga odamenni a Mardekár asztalához, és ohne zsinór megölelni rég nem látott barátját.
EnoTana: Már az első évben a vonaton összeismerkedtek, és ugyan mindketten a másik szöges ellentétei, egymás ölése közben kialakul közöttük egy barátság kezdemény. Amint belépnek az épületbe, mintha  gondolkodásukat teljesen összekapcsolták volna: Egyszerre ámulnak el mindenen, egyszerre kapnak szívbajt Piton professzortól, és egymás után sorolja be őket a Teszlek Süveg a Griffendélbe. Ezt Ennoshita utána többször is felhozza, hogy az volt a Süveg legrosszabb döntése, hogy őket kettőjüket egy helyre osztotta be. Ilyen és ehhez hasonló átkozódásoktól függetlenül, mindketten tudják, hogy a másik nélkül nem lenne számukra ugyanaz a hely a Roxfort.


Éééés kész ^^ Remélem tetszett, mostmár lassan le kéne állnom az AsaNoyával, de sebaj xD Haikyuus jó éjszakát mindenkinek ^o^,

Mei-chan

Röplabdás agymenés (Haikyuu)Where stories live. Discover now