4. rész

539 27 2
                                    

Granger Weasley,Rose!-hallottam McGalagony hangját és remegő lábakkal léptem a süveghez....

Leültem a rozoga háromlábú székre és a fejemre húztam a süveget ami több ezer gyerek életét határozta meg és most az enyémet fogja...
-Hmm....lássuk csak-kezdett belena süveg- eszed az van bőven de kedvességből sincs hiány,most látom bátor is vagy nem is kicsit....hova tegyelek? Hova tegyelek? A Hollóhátban kiélhetnéd a tanulás iránti szeretetedet...de nem az nem neked való.....aztán a Hugrabugban sem lenne rossz helydd de az sem az igazi...-folytatta a süveg, én körültéztem közben mindenki türelmetlenül várakozott-Tudom hova teszlek-hallottam újra a hangot- Legyen a GRIFFENDÉL!
Mindenki tapsolni kezdett én pedig sugárzó mosollyal ültem le a griffendélesekhez. Albus következett. A süveg az ő esetében többet tanakodott mint nálam
-MARDEKÁR-kiáltotta a süveg hosszú-hosszú percek után Albus nem tudta felfogni,hogy mardekáros lett...bevallom engem is meglepett de azért bíztatóan mosolyogtam rá amikor rám nézett, a következő gólya Scorpius volt és ő is Mardekáros lett aminek Al láthatóan örült így kevésbé volt csalódott.

Vacsora után mindenki elindult a klubhelységek felé. Megmondták a jelszót és beléptünk a Griffendél klubhelységébe,bordó falak és kárpitok fogadtak bennünket mindenhol fotelek és párnák egy hatalmas kandalló körül ami árasztotta magából a meleget. Nagyon otthonos volt egy kicsit az Odúra emlékztetett. Felmentünk a hálókörletbe majd beléptem egy szobába ahol körben 5 ágy fogadott. Kiválasztottam egyet és lefeküdtem aludni mert nagxon fáradt voltam.

Sziasztok! Itt vagyok az új résszel bár szerintem elég lapos lett....remélem azért van akinek tetszett!❤️
Bogi

Kételyek közt (alkotói válság miatt szünetel)Where stories live. Discover now