O fila din viata mea

6 0 0
                                    


M-am recladit pe ruinele aceluias suflet, dar nu mai sunt cine am fost. Mi-am dat seama de multe lucuri pana acum in acest prezent, care de fapt nu mai este un prezent cum mi-l doream odinioara. Am iubit oameni care nu trebuiau iubiti, m-am dezamgit de atatea ori, de cate ori am crezut in ei.

Randindu-ma m-au obligat sa ma vindec si de vindecat m-am vindecat cum am vrut eu sa devin mandru de ceea ce sunt acum. Dupa toate esecurile, dezamagirile am devenit un om mai puternic,cu un suflet mai precaut.

Da a trebuit sa imi dau semama mai tarziu, dar in cele din urma bine ca am avut puterea sa imi dau seama ce e bine sa tin langa mine si ce e rau sa inlatur.

Intodeauna am urat falsitatea, minciuna, tradarea si mai ales sa te joci cu, cuvintele. De ce spun asta? Pentru ca e foarte usor sa sa manipulezi pe cineva din cuvinte, iar apoi acele cuvinte sal le transformi in minciuna, facand asta ai ales sa devi fals sa tradezi persoana care iti vrea binele cu adevarat. Dar mai ales alegi sa iti bati joc de aceea persoana buna si cu suflet mare.

Off sunt ateatea de spus, iar gandul imi e sa pot scrie despre dramele, bucurile, esecurile si reusitele mele. Alaturi de voi cei care imi sunteti aproape si mereu ma indrumati ca tot ce fac si scriu sa le adun intr-o carte. Acum gandidu-ma serios la aceasta treaba chiar as vrea sa adun toate momentele din viata mea pe multe file goale , iar acestea intr-o buna zi sa se adune intr-o carte " O fila din viata mea".

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Poezie din SUFLETWhere stories live. Discover now