TBC

21 1 0
                                    

Semestrul 1 din clasa a 7a se terminase, fiind anul dinaintea anului de evaluare națională, un an în care pierdeam multe daca lipseam. Cum ar fi fost sa iau TBC și să să stau în repaus tot semestrul următor? Nașpa.
Mi-am petrecut vacanța dintre semestre în pat, vibrațiile plămânului stâng erau tot mai tari și mai înfricoșătoare. Mama mă ținea pe pastile crezând că e o simplă răceală, da, aveam febră și îmi curgeau și mucii. Explicându-i că e ceva mai mult de atât nu m-a crezut, eh, nu sunt așa de important.
Era luni și medicul de familie era la cabinet, eram singur acasă, la țară (acolo locuiam până să mă mut singur când am început liceul), am plecat singur, de nebun, la doctor, stetoscopul contrazicea răceala, vibrațiile se auzeau cu ecou în urechile doamnei Radu. Trimitere urgentă la spital. Am plecat tot singur, acolo am sunat-o pe mama și i-am zis, a venit în grabă.
        Făcând raze la plămâni, analize și toate cele, injecții și teste de penicilină. Până să-mi aducă rezultatul doamna doctor spune țipând "el are față de om bolnav???". Însă, rezultatele testelor au dat-o până și pe ea pe spate. Diagnostic: pleurezie aka apă la plămăni. Fiind transferat la infecțioase. Acolo au urmat doua luni de chin... 1,34l, lichid in plămânul stâng.

Lasă un comentariu, revin cât pot de repede. Pis.

StrangeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum