Epizoda 6. - Držel pero, ale nepodepsal se

500 58 1
                                    

Psalo se 28. října, když si celé Středozemí připomínalo 99. výročí ode dne, kdy se čtrnáct království odtrhlo od Austrálie. Král Miloš z rodu Zemanů pozval mnoho důležitých osobností, aby s ním tento den oslavili. Někteří ale nepřišli, včetně váženého plukovníka Feriho. Dominik Feri je plukovník v armádě TOP-09, který se proslavil především při bitvě na Černobodě na severu, nedaleko Teplic, odkud v té době spravoval okolí. Postupně se propracoval do předních pozic  v TOP-09 a nyní vede přípravy na obranu proti koalici SPD a ANO. Když ale odmítl pozvánku od Krále Miloše do Modré bašty, byla Topka  uvržena do nemilosti a schylovalo se ke střetu mezi SPO A TOP-09.

Opevnění  na mostech přes hraniční řeku Vltavu měla budovat Alena Hanáková, ale jelikož ji stejně nikdo z vás nezná, tak měla pouze nosit afro paruku, dokud ji nevystřídá sám Feri. Ten dojel právě včas. Jen co se seznámil se situací na mostech, už bylo slyšet cinkání flašek becherovky a sprostá slova. „SPO útočí!" Zvolal jeden z vojáků, co byl zrovna na stráži ve špičce tančícího domu. vojáci se skryli za barikády a vyčkávali, až se k nim SPO dostane. Feri ale vymyslel důmyslnou strategii. Nechal z mostů přes řeku odstranit zábradlí, a jak se opilá horda Zemanovců tlačila přes mosty, padali všichni do vody. Unášel je proud vody a za městem je chytali rybáři, kteří si je mylně pletli s Pokémony.

Když SPO ztratilo tímto způsobem nespočet vojáků, Praotec Ringo Čech se rozhodl vyjednávat o míru. Dohoda byla rychlá a brzy byla podepsána mírová smlouva. Když se Čech po porážce zkroušeně vrátil na hrad ke králi Miloši, zeptal se ho Miloš okamžitě: „Podepsal jsi mír? Podepsal, viď? Protože jsi neschopný idiot, stejně jako moje ochranka." „Nepodepsal, vaše výsosti, já jsem tam byl, ale odešel jsem." „Ty tupá hlavo, tady je fotka kde to podepisuješ." „Nepodepisuju, já mám pero v ruce, ale nepodepisuju." „Odveďte toho idiota do cely a podejte mi popelníček. Kde je sakra můj popelníček?" Král Miloš poté jmenoval novým velitelem vojsk svého temného de-mága Ovčáčka a na oslavu si připil, nebo se spíše přepil.

 Kde je sakra můj popelníček?" Král Miloš poté jmenoval novým velitelem vojsk svého temného de-mága Ovčáčka a na oslavu si připil, nebo se spíše přepil

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

-Na této fotografii praotec Ringo Čech drží pero, ale nepodepisuje se, jak sám uvedl v rozhovoru pro DVTV  

Hra o MandátyKde žijí příběhy. Začni objevovat