🌺T h i r d C h a p t e r🌺

260 14 4
                                    


"A látványtól elàllt a lélegzetem..."

Ott állt előttem a legjobb barátom, Andy. Odamentem hozzá és megöleltem.

-Ti hogy kerültök ide? - kérdeztem mosolyogva, majd ránéztem a mellette lévő Mikeyra.
-Brookey hívott - mondta Mikey.
-Te? - néztem az említettre - köszi! - mondtam, megöleltem és odaadtam neki a kávét.

Leültünk, beszélgettünk, aztán Andyvel elmentünk a közeli parkba.

-És, milyen volt Dallas? - kérdeztem, miközben leültünk egy padra.
-Klassz. Megismerkedtem egy lánnyal.. - pirult el.
-Igen? Látom bejön! - nevettem - milyen?
-Gyönyörű zöld szeme van, fekete, hosszú haja és hófehér bőre. Mellesleg a neve Melissa - mondta csodálattal - nagyon sokat beszélgettünk, találkoztunk. Ha nem lenne barátja, lehetne valami..
-Sajnálom, de majd lesz más - mikor kimondtam, megrezzent a telóm.

-Sajnálom, de majd lesz más - mikor kimondtam, megrezzent a telóm

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Üzenet. Megnyitottam.
-Ki az és mit írt?
-Danny. Ben bátyja. Azt írta: "Nincs szükséged az öcsémre."
-Miért? - kérdezte Andy.
-Nem tudom. Ennyi az egész.
-Tudod milyen Danny. Minden második nap bárokba jár, a nap végén részegen megy Benhez és baromkodik. Lehet, hogy most másnapos vagy mit tom' én.
-Lehet.. Mindegy, hagyjuk.

Beszélgettünk még, majd hazamentünk. Mire megvacsoráztunk, már este kilkenc volt. Mind fáradtak voltunk, így gyorsan elaludtunk.

*másnap reggel*

Kb. Mindannyian ugyanakkor keltünk. Átjött a menedzserünk, Blair. Mikey volt az egyetlen, aki kikelt az ágyból, foigta a kamerám (amivel a vlogokat vesszük fel) és elindított egy felvételt.

-Ó, hé. Nem is láttalak titeket - mondta Mikey, miután körbenêzett, addig Blair egy "műfogat" vett fel, mi (Andy, Brookey és én) csak nevettünk.
-Mikey, add azt ide! - mondta Blair, majd eljátszotta ugyan azt, amit Mikey.

Utána már mindenki kimászott az ágyból. Andy elkezdett táncolni. Majdnem elsírtam magam rajta😂. Utána (szerk. Megj. - miért van az, hogy az utána helyett mindig utáni-t akarok írni?!) Brooklyn is táncolt. Rosszabb volt, mint Andy😂. Jól elvoltunk, mikor végeztünk felöltöztünk és elmentünk futni. Én futottam legelől, mert a fiúk nem bírták a tempót, sokszor álltak meg, ezért kb. 20 perccel előbb értem haza. Vettem (szerk. Megj. - ingyen xd) egy zuhanyt, majd felvettem a kedvenc fekete, térdnél kiszakított farmerem, egy fehér, Dead Inside feliratú pólót és egy fekete Nike✔ sportcipőt. Csináltam egy képet is.

 Csináltam egy képet is

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Megjöttek a fiúk is. Blair elmondta, hogy holnap próbánk lesz. Annyi ihletem volt, hogy nagyjából a nap hàtralévő részében dalszöveget írtam. Gyorsan eltelt vele az idő. Este felmentem a tetőre, csak néztem a csillagokat és Benen gondolkoztam. Megpróbàltam hívni, de nem vette fel, ezért hagytam neki egy hangüzenetet.
-Szia Ben. Hope vagyok. Muszáj lenne beszélnünk, de te nem veszed fel. Szóval, mivel nagyon keveset talizunk, nem sokat beszélünk és nem bírom a távkapcsolatot sem, úgy érzem szakítanunk kell. Sajnálom - mondtam, mire sípolást hallottam. Elküldtem neki. Felmentem instára és kiraktam a képet.

-Meg fogsz fàzni - jött oda hozzám Brooklyn és rámterített egy pulcsit.
-Köszi. Olyan szép az ég.
-Igen, az - mondta. Én nem néztem rá, de szemem sarkából láttam, hogy engem néz - hallottam, hogy hívtàl valakit.
-Bent. De nem vette fel, szóval üzenetet hagytam neki, arról, hogy szakítok vele. Tudom, nem így kellett volna, de még pár hónapig nem jön vissza..
-Szakítottál vele?! De jól megvoltatok.
-Igen, de tudod milyen nekem egy távkapcsolat..
-Jó, de fel a fejjel. Nagyon szép vagy, kedves, aranyos, vicces, törődsz másokkal és jó barát vagy. Sok srác szívesen járna veled - mondta.

Olyan édes volt. Közelebb mentem hozzá és megöleltem. Jó érzés volt megölelni. Eltávolodtam tőle, de hirtelen olyan dolog történt, amire sosem gondoltam.

Sziasztok.
Itt a harmadik rész㊙㊗
Remélem tetszik✴ (541 szó)
Peace out, F🌺

RoadTripTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang