-12-

2.4K 100 13
                                    

Chiara:

Už jsou to tři dny, co jsem Charlieho neviděla. Byl víkend a on se mi ani jednou neozval. Neviděla jsem ho vcházet ani vycházet z domu.

Od té pusy, jako by se po něm slehla zem.

Je mi to líto? Jsem naštvaná? Bolí to snad?

Sama jsem nevěděla jestli ano nebo ne. Líto mi to bylo určitě, svým způsobem jsem naštvaná byla, protože po tom, co všechno pro mě udělal, po té puse a oslavě, se mi ani neozval.

Jako bych neexistovala. Užíralo mě to zevnitř. Celý víkend jsem s napětím čekala na jakoukoliv zprávu, ale nic nepřišlo.

Měla jsem kruhy pod očima, protože jsem naspala dohromady za víkend asi šest hodin a zhubla jsem čtyři kila, jelikož jsem za den snědla asi jedno jablko.

,,CHIARO!" vyrušila mě z mých myšlenek profesorka Lohanová.

Škubem jsem se na ni podívala a všimla si upřených zraků na mé osobě.

,,Jdeme do kolečka a jsi na řadě. Víš, že trénujeme dech. Je to jedno z nejhlavnějších kritérií ve zpěvu, za dva měsíce nás čeká vystoupení a na konci roku závěrečná soutěž! Musíš se soustředit!" upozornila mě svým pisklavým hlasem a já lehce přikývla.

Pokroutila hlavou a přeskočila mě.

Otočila jsem hlavu na Meg. Ta se na mě s lítostí v očích podívala a otočila hlavu zpět na profesorku.

***

,,Chiaro? Mohu s tebou mluvit?" uslyšela jsem za sebou hlas. Poznala jsem, že to je Lohanová, tak jsem nasadila falešný úsměv a podívala se na ni.

,,Stalo se něco? Vždy jsi byla jedna z nejlepších studentek, ne-li úplně nejlepší a teď jsi úplně mimo realitu" řekla udiveně a já sklopila pohled.

Došlo mi, že je na mně sakra hodně poznat, že se něco děje. A já vlastně ani nevěděla co, nevěděla jsem, proč mě to s Charliem tak trápí.

Třeba mě trápí jen ta máma a Charliem se to snažím zakrýt.

,,Máme teď menší rodinné problémy" řekla jsem s kamennou tváří, ale nekoukla se na ni.

Trochu jsem pozdvihla oči, abych viděla její reakci a byla to přesně ta, kterou jsem vidět nechtěla.

Podezíravý pohled, který vás propaloval až do žaludku, aby našel cokoliv, co by mu pomohlo k rozluštění vaší 'hádanky'.

,,Nu dobrá. Kdybys s něčím potřebovala pomoci, klidně za mnou přijď, ale v takovémhle stavu chodit do školy není možné" oznámila mi, chladně mě obešla a zalezla do svého kabinetu.

Její slova se mi vryla pod kůži. Má pravdu, takhle to dál nejde.

,,Chio, jde o Charlieho?" znova mě někdo vyrušil z myšlenek. Tentokrát to byla Meg, která mě starostlivě chytila za rameno.

Přikývnutím jsem jí to potvrdila. Potřebovala jsem se někomu svěřit.

Popadla mě za ruku a táhla mě pryč ze školy, protože už jsme skončili.

,,Povídej" vyzvala mě a já se zhluboka nadechla. ,,Po oslavě mě vzal do krásné restaurace, kterou celou na večer pronajmul. Dal mi růže v barvách, ve kterých je mám nejraději a když jsme šli domů, tak mi dá se říct, vyznal lásku. A pak mě políbil"

,,ON TĚ POLÍBIL?" vyjekla Meg a já jí rychle zakryla pusu rukou. Hodila jsem na ni káravý pohled a ona ne mě zase omluvný.

Přikývla jsem a ona mě objala. ,,Byl víkend zlato, třeba byl pryč s mamkou nebo tak" povzbudivě se usmála, společně jsme vyšli k East High a já ještě nikdy neměla takovou trému tam přijít, jako dnes.

Destroyed from insideWhere stories live. Discover now