4

288 29 9
                                    

-Ma refer la faptul ca esti in regatul meu!

-Pe bune?Ma vei face sa mănânc fortat doar pentru faptul ca ma aflu in regatul tau?!Daca voi fugi de tine ce vei face?

-Te voi omora ca mainile mele!spune apropriindu-se putin mai mult.

Am inghitit cu greu nodul ce mi sa pus in gat la ceea ce a spus.Privirea sa nu imi oferea vreun semn ca se va calma in scurt timp.

-Am inteles!Atunci voi veni sa mananc...

Acesta isi elibereaza stramsoarea,facand semn din cap sa il urmez.Iesind din camera "noastra",pasind pe podeaua lucioasa gata lustruita ca si cum era noua,cu un sentiment putin necunoscut imi duc gandurile la un alt nivel.Ca sa uit de ele sau de orice altceva,privesc in jurul meu,dand de tot felul de tablouri cu persoane total necunoscute.

-Acestia sunt stramosii mei,fiecare a facut cate un portret cu ei la 18 ani,apoi la nunta lor si incoronare.Cand au simti ca nu mai au mult acestia mai fac unul ca amintire pentru familie.

Ciudat...Dar pe deoparte inteleg,doar partea cu sentimentul e putin ciudat.Acesta se opreste in fata unei usi mari maronii,apasand pe clanta acesteia usa se deschide lasand o sala cu o masa mare in mijlocul acesteia.Bucate care mai de care erau peste tot,mirosul lor imi faceau gura apa,sincer cred ca regret ca nu am vrut sa cobor la inceput.

-Dupa expresia ta,care e destul de hilara nu cred ca nu ai mintit.spune ranjind.

-Bine,recunosc!Acum lasă-mă sa pot sa ma indop.

Ma asez repede la masa,incepand sa pun din toate bucatele,dar la un moment dat ma opresc miscandu-mi mana spre cateva feluri de mancare ii pun si acestuia in farfurie.Privirea sa parea uimita,ceea ce ma facut sa ii vorbesc agitat.

-E...e pentru ca mai adus si...si ca ai pregatit atatea.

Acesta nu raspunsese,dar se apucase sa manance.Pana la urma nu e atat de rau cu el,doar trebuie sa fac ceva in privinta furiei sale.

-Apropo,nunta va avea loc maine,a fost o zi lunga iar unii oaspeti nu au ajuns,pe de alta parte am primit un mesaj de la familia ta care a pornit deja spre noi.

-Inteleg...

-Maine dimineata va fii una agitata,asa ca iti sugerez ca dupa masa sa ne odihnim.

-Dar...parinti tai?ma trezesc intreband.

-Nu iti face griji,ei nu au putut sa ne fie alaturi azi din cauza unui tratat de pace,dar maine ii vei cunoaste.

Am aprobat incepand sa mananc in liniste.

Oh, my king, I'm marrying you!   BLWhere stories live. Discover now