Capitolul XX

850 45 8
                                    

Harry

Ar trebui sa ne mutam. Sau sa fugim undeva i lumea asta mare,dar cu ce folos..M-ar gasi si in gaura de sarpe. Nu stiu cum sau ce a facut ,dar este in viata. Singura fiinta din lumea asta de care imi este obsolut frica si groaza. Madoc nu iarta si mi- demonstrat asta de multe ori cu orice si cu oricine. 

Madoc nu stie ce e iertarea.

Madoc nu iubeste.

Madoc nu are mila.

Scot din cutia veche si prafuita un album ingalbenit de vreme. Rasfoiesc paginile pana ajung la poza cu el si cu mine cand ne jucam.Madoc a fost mereu mai rece,dar ceva l-a facut sa aiba o inima de piarta si sa nu mai ierte absolut nimic in cale. MAdoc ducea o viata frumoasa,dar a vrut sa fie pe cont propiu si a imprumutat bani de la mafioti ca sa-si construiasca o casa si o afacere pentru el,Irma si micuta Katia. Da,fratele meu a avut familie,dar intr-o zi cand se intorcea de la jobul pe care si-l luase a gasit casa devastata,iar Irma era impuscata mortal in cap. Micuta Katia nu era pe nicaieri. Acest eveniment nefericit fiind acum 6 ani,cand micuta Katia avea doar 3 luni. Madoc fiind devastat a inceput sa omoare si sa distruga tot ce inseamna "mafie". La cateva luni,era numit "Macelarul" si totusi a fost invins. Am fost sunat ca Madoc Styles a fost gasit mort in casa sa,dar nu era niciun fel de urma. 

Madoc nu a murit.

Madoc e viu.

Madoc stie tot si cred ca stie si ce fac acum. Telefonul ma scoate din ganduri si il scot din buzunar vazand ca Alex mi-a trimis o fotografie. Deschid continutul ,zambind vazand imaginea. Micuta mea Darcy radea in timp ce fratele ei o saruta pe frunte. O apelez pe Alex si o aud cum raspunde razand.

-Hei,va distrati fara mine?

-Iubitule,cum esti? Ai aflat ceva de Madoc?

Vocea lui Alex era speriata si parca ma ruga sa scap cat mai repede de el ca sa fim odata fericiti.

-De Madoc nu o sa scapam niciodata,iubito! Doar ceva sau mai bine zis cineva,ar putea face ca inima lui Madoc sa se inmoaie.

-Irma nu mai este,iar Katia..

-Am un plan! O sa dureze ceva dar o sa ne descurcam. Iti promit!

Oftatul sau imi face inima sa bata mai tare ca niciodata. Ii spun cat de mult o iubesc si inchid apelul. Ma ridic si din teancul de albume pica unul care ramane deschid chiar cu poza unui loc atat de cunoscut. Ma incrunt si apoi imi dau seama ca stiu unde il pot gasi pe Madoc. 

Urc grabit in masina pornind grabit. Soseaua se termina la scurt timp si drumul pietruit imi aduce aminte de momente frumoase petrecute cu ai mei si Madoc. Opresc masina,cobor si ma indrept spre bancuta fixata pe malul lacului,unde o persoana privea pierduta lacul. Pasii mei se opresc chiar in dreptul omului fioros si-l privesc de sus avand poza in mana. Ranjeste fara a ma privi si il analizez. Dupa 6 ani,Madoc pare chimbat. Bine facut,tatuaje pe tot corpul si bine imbracat ca de obicei. Ma asez langa el si ii inmanez poza.

-Salut,fratioare!



Booooooon,v-am zis cu frumosul,dar cred ca trecem la santaj! Ori va duceti pe la noua carte,ori nu mai scriu la The King II :))) glm,chiar va rog sa treceti pe la noua carte si promit ca o sa postez deees <3

The King IIWhere stories live. Discover now