Jak to vše začalo a kdo jsem

27 0 0
                                    

Ahoj já jsem Dean (čtěte jako "Dýn"), jsem 30 let starý mládenec,kterého po celý život potkává pouze smůlu.
Abych vás oprostil od řečí typu "To není možné", tak poslouchejte můj příběh,alespoň ve zkratce.
   Už od malička neznám své rodiče,protože mě odložili před dům bohatých manželů a naivně si mysleli,že si mě vezmou do své péče,ale to se nestalo.
A tak jsem skončil v dětském domově,kde jsem každý den snil o tom, jak budu mít jednou lepší život.
Děti v dětském domově mě moc nebraly,protože jsem byl až veliký snílek a často si vymýšlel věci a věřil jim,jakoby by byly skutečné. Smáli se mi a říkali mi všelijak "Pošuk, Magor, či blázen".
  Přišla dospělost a já musel dětský domov opustit a začít žít reálným životem,který jak už je známo nikoho s otevřenou náručí nevítá...
Našel jsem si práci ve fastfoodu,kde jsem celý den smažil hranolky a griloval maso na burgery.
Přesto,že jsem burgery a hranolky miloval, samozřejmě jako poživatel, tak vám musí být jasné,že to není práce,kterou by člověk vyhledával.
  Líbila se mi podobně stará brigádnice,která studovala a do toho si přivydělávala smažením a grilováním stejně jako já. Pozval jsem jí tedy na rande a slovo dalo slovo a několik let později, jsme se vzali.Většina z vás si řekne "no vidíš,alespoň nějaké štěstí"....no myslíte ? 
Jednoho dne jsem se vrátil domů a u dveří stála policie,že mojí ženu zavraždil nějaký chlápek,kterého dopadli,ale to lidský život nevrátí... 
   Chtěl jsem si vzít život,ale naštěstí se mi to nepodařilo a já skončil v nemocnici a nakonec na psychiatrické léčebně. Po konci mojí léčby jsem byl opět opuštěný a žil v 1+1 malém bytečku a spíš než žití se tomu dalo říkat přežívání.
  Jednoho dne jsem sledoval moji malinkou televizi,kterou jsem sehnal v nějakém bazaru za mizivou cenu a losoval se Euro Jackpot a v hlavě se mi honila myšlenka "proč to nezkusit".
Tak jsem tak učinil a tiket po příchodu domů hodil někam stranou,že někdo jako já,nemá šanci na výhru. Určitě už všichni čekáte co se stalo, a ano máte pravdu, při dalším kole losování padly právě moje čísla....
Ze dne na den jsem byl miliardář a mohl si koupit co jsem chtěl a jet kam jsem chtěl.
  Jenže jak už bývá zvykem, s penězi přicházejí i noví lidé,každý se se mnou chtěl bavit a já začínal pomalu mít strach o svůj krk... čas zmizet řekl jsem si...

Miliardový životDonde viven las historias. Descúbrelo ahora