Неочакван край...

387 27 16
                                    

Здравейте хора! Знам главата я започвам така, но искам да съм сигурна, че това съобщение, което ще напиша ще бъде прочетено със сигурност. Така първо някои от вас, които ме познават малко повече, знаят че аз меко казано съм луда по Джъстин и не съм просто "фен" (даже мога да кажа, че като ме нарекат така св обиждам, но както и да е) и не съм шипър на т.нар. Джелена. Следователно случващото се в момента, предполагам знаете за какво говоря, много ме афектира и наистина съм супер бясна на Джъстин, но това ще го засегна малко по-натам в главата. Второ в миналата глава имаше една малка игра. В нея победител стана @angel13devil . "Наградата", ако мога така да се изразя не е нищо особено, но все пак трябва да има за това тя ще определи дали финалът на историята ще бъде щастлив или тъжен. Ще я помоля ако може да ми пише на лично, за да ми съобщи, тъй като искам да в изненада за останалите. Третото и последно нещо, което искам да ви съобщя преди да започна часта е, че май имам намерение да приключвам книгата или поне да я спра за малко. Да знам аз така или иначе не пиша много често и за това мисля вече да я приключвам, но този въпрос ще остане висящ във въздуха още малко време. Е това е от мен дано прочетете това дълго "произведение на изкуството" и дано часта ви хареса.

-Имала ли си гадже?-най-много се страхувах от този въпрос.
-Ами...не. Истината е там, че винаги съм харесвала някого, но той не е отвръщал на чувствата ми.
-Но защо?-попита изненадано Джъстин.
-Явно съм им била под нивото или не знам наистина!
-Те са били големи идиоти! Най-важното е, че си много над моето ниво и си най-достойната за мен! Много те обичам!-целуна ме по главата докато стояхме прегърнати.
-Аз още повече! Благодаря ти, че ме правиш тоооолкова щастлива!-погледнах го в очите, а слес това го целунах.

~След 1 месец~

Всичко между мен и Джей вървеше перфектно! Толкова перфектно, че даже дразнещо, но на мен си ми беше идеално. Никой не се месеше в отношенията ни. Медиите го бяха оставили намира, защото се занимаваха с най-известната му бивша...или по-точно Селена Гомес.

Личното ми мнение, не като билийбър естествено, за нея е, че е певица с не чак толкова големи певчески заложби, горе-долу красива и добре устроила се жена.

Мнението ми за нея обаче като билийбър е коренно различно: смятам, че тя е най-малко достойното за Джъстин момиче (като се има в предвид, че не включвам себе си никъде), за мен тяхната връзка е toxic, използва главно гаджетата си за реклама и много добре знае как да омайва. За мен тя е вампир!

Living My Dream!Where stories live. Discover now