Chapter 5

46 6 2
                                    

Harry je primetio da smo stigle, okrenuo se preko ramena i jednom mi namignuo. Usmerila sam glavu ka Niallu praveci se da nevidim. Devojka mu stoji ispred a on meni namiguje. Al znam ja njega 'Kolekcionar riba'.

Telefon mi je zavibrirao

*Olivia, imam neke neplacene racune u Vasingtonu putujem odmah*, zabrinula me je tatina poruka. Poslala sam mu samo jedno *Dobro*. Vidim da me je zvao vise puta imam 5 propustenih poziva, sigurno se brine.

Trka je pocela i svi su poceli da se deru, navijajuci za svog.

-Harry i Jack u vodjstvu- visok i vitak momak je vikao kroz megafon obavestavajuci nas , i ako smo sami mogli da vidimo. Jack je prisao blize Harryjy ne bili ga udario motorom.Prometila sam da to radi svim takmicarima, vara. Harry je to upesno izbegavao smejuci mu se u facu. Okrenula sam se prema Elli da prokomentarisemo trku , u jednom trenutku vrisnula je zajedno sa Niallom. Vratila sam oci prema trci i Harry je bio na podu.A oko njega lokva krvi.Cvrsto je drzao koleno stiskajuci oci. Sigurno ga mnogo boli.Ruke sam stavila cvrsto preko usta i sapnula jedno -Ne-. Trka je idalje trajala ne obracajuci paznu na Harryja. Svo troje smo dotrcali kod njega. Noga mu je jako krvarila ne dajuci mu mira. Previao se od bolova. Mislim da sam videla par suza, ali znam da on to ne bi priznao.

-I sta sad- Niall se sagnuo da podigne Harryja.

Ella je slegnula ramenima. Oci su joj bile izbecene, mislila sam da ce joj ispasti iz glave.

-Pozvacu Hitnu- uzela sam telefon i pocela da kucam broj. U meni se sve treslo, bojim se ovakvih situacija

-Ne- dreknuli su svo troje u isto vreme

-Onda ce morati da daje izjavu ovakve trke su ilegalne- Ella je prisla i pokusala da mi objasni.

-Znam, vodimo ga kod mene. Tata nije kuci- pokazala sam rukom ka pravcu moje kuce ne skidajuci oci sa Harry'ja. Kao da je vanzemaljac

Niall mu je prebacio jednu ruku preko njegovog vrata i poneo ga.

Ubrzo su se cule policijske sirene i svi su poceli da beze. Sela sam nazad sa Harryjem a Ella napred, Niall je vozio. Prebacila sam mu glavu preko mojih kolena. A Lara, Lara je otisla kod Jacka, vidim da mu to bas i nesmeta. I dalje se previjao od bolova a noga mu je krvarila sve vise. Posle par minuta voznje stigli smo. Niall je naglo zakocio i brzo potrcao da izvadi Harryja. Otvorila sam vrata i pokazala im na sobu na spratu. Smestili smo ga u tatinu sobu.

-Sta sad- Ella je prva pitala pipkajuci Harryjevu ranu. Jadan, samo je jaukao.

-Moj drug ce sad sad doci da ga zakrpi- Donela sam mu casu vode. Zvala sam Louisa on je doktor.

Ubrzo je Lou utrcao u stan. Docekala sam ga dole.

-Gde je pacijent- uzurbano je otkopcavao  jaknu predavajuci mi tasnu.

-Gore- odvela sam ga u sobu. Po njegovoj faci vidim da nije nista ozbiljno.

Svi smo izasli i ostavili ih same. Otisli smo do kuhinje i napravila sam nam po jednu kafu.

(...)

Louis je otisao, sa njim i Niall i Ella. Obecali su da ce doci sutra. Otisla sam gore da proverim Harryja, spavao je. Istusirala sam se sto me je opustilo i legla u krevet.

(...)

Ujutru sam ustala rano, glava me je uzasno bolela, sada je malo bolje.Upravo spremam jelo, jaja to jest kao neki omlet. Nisam nesto dobra u kuvanju valjda cemu se svideti. Lagano sam se popela uz stepenice ,par puta su krenule da mi padaju case ali sam se zaustavila, na prvi tren se userem a onda pocnem da se smejem. Pokucala sam par puta na vrata

-Udji malena- cuo se Harry'jev glas. Zastenjao je

Razvukla sam osmeh pazljivo gledajuci u tacnu, ako se pred njim prospem sutra ce znati cela skola.

-Mmmm divno mirisu jajca. Mada ih ja imam ne trebaju mi- pocela sam da se smejem. Previse je perverzan.

Spustila sam mu tacnu pored kreveta, na sto. Ako ufleka carsav moj zivot je unisten.

-Jel te boli- pogledala sam mu ranu, bilo je bolje. Krvarenje je prestalo ali i dalje je siroka.

-Manje- zastenjao je par puta. Znam da ga boli.

Otkrio se u trenutku, u sobi je bilo dosta vruce a sada jos vise.Nije imao majicu. Zinula sam i on je poceo da se smeje. Po telu su mu bile tetovaze i plocice i tetovaze i misici. Wow. Prisla sam da mu namestim jastuk ne skidajuci oci sa plocica. Sagnula sam se dole nesvesno priblizavajuci se faci i on me je privukao sebi, te me poljubio. Uzvratila sam mu poljubac smeseci se. Njegov topao jezik je dodirivao moj.Lizala sam mu pune usne ne dajuci mu mira. Bilo je predivno. Krenuo je spustati jednu ruku prema mojoj zadnjici a jednu je drzao pricvrscenu na mom vratu. On ima devojku, Olivia. Prisetila sam se i odvojila se od njega. Popreko sam ga pogledala i krenula ka izlazu

-Ajde da jedemo, gde ces- pravio se da se nista nije desilo. Napravio je tuznu facu ali to mu nije pomoglo.

Nista nisam rekla. Zalupila sam vrata za sobom. Vec je 11, moram se obuci. Otrcala sam u sobi i jednim potezom skinula pidzamu. Navukla sam brzo grudnjak i gacice.

***

Ne razumem zene, sta se sada ljuti zaboga. Idem da je nadjem, da se pomirimo. Usao sam u kuhinju, nije bila tamo. Sigurno je u sobi.Noga me je jako bolela ali sam se popeo nekako.Banuo sam unutra bez kucanja. Bila je u vesu, neverovatno je zgodna.

-Wow- jedino sto sam uspeo da komentarisem.

-Boli te noga, kako si uspeo- pogledala je zacudjeno, zaboravsi da je gola

Pocrvenela ne i Okrenula mi je ledja da je ne gledam, sto nije bilo pametno njene roze tange su joj otkrivale guzicu. Razmisljao sam da li da pridjem da je uvatim. Ali necu, ljutice se puno.

-Izlazi-proderala se stavljajuci pidzamu preko guzice.

Zatvorio sam vrata i vratio se u krevet

***

Ne mogu da verujem da me je video golu, otici cu kasnije da vidim sta oce.

To je to :/

BetrayalWhere stories live. Discover now