17.

993 99 7
                                    

2017.november 11.

Ismerős az érzés, mikor csak egydolog jár az elmében és nem tudjuk rá a választ? Ugya, hogy milyen idegesítő? Már napok óta csak az apám jár a fejemben, de nem tudok sehogy sem választ találni rá. Nem tudom, hogy hol lehet. Nem tudom, hogy hogyan néz ki. Nem tudom, hogy milyen a jelleme. Nem tudom, hogy ki ő. És azt sem tudom, hogy egyáltalán ember-e vagy sem. És én ebbe beleőrülök! Ha anyám egy démon, akkor apa sem lehet ember. Vagy mégis? Lehet, hogy csak a születésem után tudta meg, hogy anya egy démon? Vagy tudta mindvégig és így szerette? De akkor miért akart ezzel a nyaklánccal megvédeni? Lehet, hogy anya kezdetben kedves volt apával, aztán pedig bekattant volna? Nem tudom! Az is felmerült bennem, hogy anya igazából nem démon, hanem megszállta egy és nem tudja kiüldözni magából! De az meg ott bukott meg bennem, hogy akkor apa is próbálkozott volna és nem menekült volna el velem. Jó! Nézzül át az egészet!

Anya egy démon, aki meg akar ölni engem. De ez lehetetlen, mert még kiskoromban kaptam egy nyakláncot az apukámtól, ami távol tartja tőlem a démonokat. Nem tudom ki az apám és hogy hol lehet éppen. Lehet, hogy már meg is halt. Nem tudom. A nyakláncom előhúzott egy arany tőrt, ami leszúrta anyámat, mikor meg akarta támadni Yoongi-t. Yoongi. Felé húz mindig a nyakláncom és nem tudom, hogy mi okból. Ez olyan kiválasztás szerűség lehet. De miért pont őt?

Yoongi nem tud sokat a látomásaimról, de ő is elmondott néhány furcsa látomás szerűséget. Neki éjjelente törnek fek ilyenek, mióta találkozott anyámmal. Legjobb találkozás volt a világon! Szóval ő azt látja, hogy valami sötétség igyekszik felém, de ekkor a nyakláncom világítani kezd és a hajam is arannyá változik. Neki a kezében lesz az arany tőr és az pedig hirtelen fellángol. Kard lesz belőle és együtt közösen elpusztítjuk a sötétet a fénnyel.

Szóval remek! Nekem a múltamról van látomásom, míg neki -kizárásos alapon- a jövőről. Most már semmit sem fogok megkérdőjelezni a jövővel kapcsolatban. Csak remélni tudom, hogy minden rendben lesz. De mindig ott kavarog a fejemben az az egy rettegett mondat:


Mi lesz ha...

Szelemekkel suttogó (Bts ff)Where stories live. Discover now