Jasmine

3.5K 5 0
                                    

Jeg var blevet købt af en blond pige. Hun var for så vidt sød nok, men det eneste jeg kunne tænke på var Mynthe. Jeg håber at hun har det godt. Amira kom ind af døren "Er du klar igen" spurgte hun. Jeg nikkede blot, og lagde mig. Hun lagde sig også, og sagde at jeg skulle slikke hendes skede. Jeg gjorde som hun sagde. Om 24 timer ville jeg være fri. Amira kom, og bad mig om at slikke hende ren. Jeg gjorde igen som hun sagde. 

Jeg satte mig oven på Amira, og begyndte at have sex med hende. Hun greb mig på fissen og begyndte at onanere for mig. Jeg stønnede og Amira grinte. Efter et kvarter havde jeg brug for en pause. "Jeg tager lige noget vand" sagde jeg.

Hun nikkede, og tørte sin fisse af med et stykke papir. Jeg satte håret op i en knold, og så gik jeg ud i køkkenet og tog et glas fra skabet. Pludselig kunne jeg mærke et par hænder bagfra der løftede mig op på bordet. Jeg sukkede. Jeg nåede ikke engang at drikke mit vand. Amira slikke min fisse. Hun havde taget en blond paryk på. Hvorfor, det ved jeg ikke. "Din tur" sagde hun forpustet. Vi byttede plads, og jeg begyndte at slikke. Hvis jeg gjorde mig god kunne det være at hun lod mig gå tidligere? Jeg spyttede på hendes skede, og stak tungen i den. Hun stønnede voldsomt.

Hun kom, og jeg slikkede hende ren igen. Jeg løftede hende, og kylede hende ind i sengen igen. Jeg hev hendes paryk af, og kyssede blidt hendes pande. Hendes hånd gled ned til min fisse. Jeg stønnede liderligt.


Efter en time var jeg faldet i søvn. Jeg drømte om Mynthe. Jeg drømte at det var vores bryllups nat. Da vi skulle til at bolle vågnede jeg med et sæt. Noget varmt, vådt og klistret var på min mave. Jeg blinkede et par gange for at kunne se ordenligt. Det var Amira. Jeg rullede med øjnene, og kravlede ned til hendes fisse og begyndte igen. Hvor mange timer var der gået?


Jeg savnede Mynthe.

Lesbisk?Where stories live. Discover now