Jouluaaton tanssiaiset!?

9 1 0
                                    

Koko sisaruskunta oli kokoontunut aamiaiselle. Neruka näytti joltain talvisodan päälliköltä pöydän päässä. "Mulla on nyt ihan sika tärkeetä asiaa." Neruka tiedotti uhkaavasti. "Joulutanssiaset!!!!" Hän huusi iloisena. Aijaa niinkö? Ketäköhän sinne tulee ja missä ne on? "Jouluaatto on tärkeintä aikaa, tanssiaiset järjestetään meillä!" Neruka kikatti innostuneena ja Nikki oli onnesta kankea. "Miks sä kerroit jo nyt?" Moa kysyi. Sitä minäkin vähän. "Koska pitää valmistautua. Ostaa koristeet ja puvut ja niinedespäin..." Neruka totesi, kuin se olisi ollut itsestään selvää. Tämä tarkoitti siis hässäkkää. Palveliat hankkivat ruuan, mutta me ostimme koristeet ja puvut itselleni. Pukujen ostaminen tarkoitti sitä, että Kennelläkään ei olisi noin kahteen päivään mihinkään muuhun aikaa, kuin mekon etsimiseen. "Älkää sit häiritkö mua aamupalan jälkeen!" Kaikki siskoni sanoivat yhteen ääneen. Kaikki söivät ruuan nopeasti, paitsi Neruka, joka ei voinut syödä hyvää ruokaa nopeasti (söimme riisi omelettia.)

Kaikki ryntäsivät huoneisiinsa. "Nana? Ketä sinne juhliin tulee?" Kysyin. "Emmätiiä, Nerukalla on se lista." Raivostuttavaa. "Neruka ketä sinne tulee?" "Jotai jaarleja, meidoja, tyyppejä naapurilinnasta, kuninkaallisen liiton puheenjohtaja ja johtoministeri. Tuli sinne jotai lapsiaki...Sarah, Higata, Luca ja Tadase. Siinä kaikki!" Neruka totesi ja häipyi huoneeseensa. HIGATA!!!??? AI HÄN KETÄ SEURAAN INSTASSA?? Minun kai pitäisi kai olla häntä parempi tai jotain. Kun olemmhamme molemmat prinssejä? Mutta en voi, yritän peittää fanboy piirteeni, mutta sitäpaitsi hän on hyvänäköinen. Kukaan ei ole sanonut minusta ikinä mitään. Ainiin! Nyt on myös mahdollisuus näyttää Nikkille ja Nerukalle (vahvimmat epäilijät) että saan tytön. Jos onnistun saamaan tanssiparin se riittää. Muhahahahaa! (Ilkeää naurua.) Mutta tanssimis skilleissä ei kukaan Nanaa ja Nerukaa päihitä. Vaikka tuntuu, että kaikki on Nerukasta, Nana on mahtava tanssia myös, vaikkei haluisi vapaaehtoisesti tanssia muille. Varsinkaan hienostunutta valssia parin kanssa. Mutta nyt siihen, että Higata tulee! Täytyy äkkiä etsiä upea asu!!

(A/N) - author's note
Tää oli tällanen lyhyt, mutta seuraavat skitit tulee olemaan juhlien valmistelua ehkä jopa jouluaattoon asti! Bye, painakaa tähtee <3

Haru prinssin seikkailut karamellijalokivi linnassaWhere stories live. Discover now