Clean

5.4K 204 58
                                    

Louis

Tanrı aşkına! Annnemin gelmesine tam tamına bir haftacık kalmıştı ve biz öylece hiç bir iş yapmadan duruyorduk. Okul,sınavlar,Harry üçlemesinden dolayı tamamen aklımdan çıkmıştı.Gecenin üçü olmasına rağmen sertçe yatakta doğruldum. Amacım Harry'i de uyandırmaktı.

''Louis, senin sorunun ne ?"

"Annem bir hafta sonra gelecek ve tabii senin annen de, ama evi bok götürüyor."

"Saat kaç''

"Üç."

"Şimdi Tommo, o koca kıçını yatağa koy yoksa ben koymasını bilirim ve sabah bunun bir çaresine bakariz."

Bu tavrına gülmeme rağmen hafif bir panikle kafamı terden ıslanmış olan yastığıma gömdüm ve uyumaya çalıştım. Şükürler olsun ki onun huzurlu kokusu uyumamı kolaylaştırıyordu.Biraz daha ona sokuldum ve koca yatakta küçücük bir alan kaplamayı başardık. O çoktan uyumuş olmasına rağmen dudağının kenarı kıvrılmıştı ve fısıldamıştı.

"Uyu,Loueh"

-------------------------------------

Sabah uyandığımda ev temizlik kokuyordu.Ünıversiteye başladığımdan beri bu kokuyo aşikar değildim ve bu yüzden biraz sersemledim. Yatakta Harry'i bulmayı umarak kıpırdandım ama yanım boştu.Harry'nin benden önce kalkmasına pek alışkın değildim.Bu yüzden biraz huzursuz bir biçimde yatakta doğruldum. Tamamen çıplak olmama şaşırmamıştım.Muhtelemen ben uyurken yine Harry'nin canı sıkılmiştı. Yaramaz çocuk.Altıma boxerı geçirdim ve içeri doğru yürüdüm. Salona geçtiğimde olayları idrak etmem biraz zaman almıştı. Tüm salon,ter-te-miz-di!Ve Harry, üstüne benim olan kapüşonlulardan birini geçirmiş, altında oldukça eski bir eşofmon,ayağında çorap ve terlik, başında bir bandana, ağzında sakız bana sırıtıyordu. Diğer elinde ise benim olduğunu sandığım vileda vardı.İnanılmazdı ama, bu halde bile çok tatlı gözüküyordu.

"Ve Louis, sen fosur fosur uyurken evimizi tertemiz yap-''

Konuşmasını bitirmesine izin veremezdim. Bu kadar baştan çıkarıcı konuşurken buna izin veremezdim. Birden dudağına yapıştım ve geride kalan kelimeler boğazımda yuvarlandı.Ben onu tutkuyla öperken yavaşça dudaklarımı diliyle araladı ve nefesini verdi.Bunu beni çıldırtmak için yaptığını biliyordum.Arzusuna istekle karşılık verdim ve dilni emmeye başladım.Eğer hayatım sadece bana ait olsaydı tüm zamanımı onunla öpüşmek için ayırırdım ama bu hayat sadece bana ait değildi.Yavaşça kendimi geri çektim ve ona büyülenmiş gibi baktm.

"Harry, bunu....yani nasıl başardın?Nasıl teşekkür ederim bilemiyorum"

"Sadece seni mutlu etmek içindi.Eğer sevindiysen ne mutlu bana."

"Sevinmek ne kelime..büyülendim."

"Lou aslında bu konuda dengeyi bulabiliriz çünkü sen de beni bazı şekillerde büyûlüyorsun."

"Hm..Mesela?'' Dedim anlamamış gibi yaparak.

"Mesela...Şu yatakta yaptıgımız şeyler.Büyüleyici."

Love is Love (Larry Smut)Where stories live. Discover now