öt

1.5K 149 3
                                    

"É-és a-azt mo-mondja a ha-hatodik fe-fejezetben-"

Harry-nek muszáj volt előadnia a beszédjét. És nem mondhatta azt az ember, hogy egész jól ment neki. Mert nem így volt. Lábai zsibbadtak, és remegtek miközben dadogva olvasta át, gondosan megírt beszédjét.

Harry vett egy mély levegőt, és körbe nézett a teremben. Szemei végül Louis csillogó szemein állapodtak meg, aki némán várta, hogy folytassa a beszédet. Harry próbálta, tényleg nagyon próbálta folytatni, de egyszerűen nem ment neki.

Harry sírva futott ki, egyenesen a mosdó irányába. Padlóra esve tört ki belőle a kontrolálhatatlan sírás, könnyei szaporán folytak végig az arcán. Megragadta csuklóját, és körmeivel újabb karcolásokat ejtett a bőrén, felszakítva ezzel a régi, már éppen gyógyuló félben lévő sebeket. Fájdalmasan sikoltott fel.

Térdeit szorosabban húzta mellkasához, és karolta át őket, miközben egyre jobban sírt. "Harry?" kiáltotta a hang. "Úristen Harry!" kiáltotta Louis, és térdre esett a fiú mellett. Louis a hátát a falnak vetette, majd az ölébe a húzta Harry, sírástól reszkető testét. "Shh, bébi. Nyugodj meg, rendben? Minden rendben van..." gügyögte Louis, előre-hátra hintázva az ölében ülő fiúval.

"Ez itt...Harry, ez itt vér?" kérdezte Louis idegesen, Harry véres karját bámulva. "Nagyon sajnálom Lou." suttogta Harry, orrát Louis nyakába fúrva.

Louis óvatosan megragadta Harry karját, és lassan felhúzta őt. Szemeit Harry karján tartotta.

"Gyere. Ezt muszáj letisztítanunk."

És ezzel, Louis lerakta Harry-t, hogy felállhasson és papírtörlőért mehessen. Kevés vizet folyatott rá, mielőtt Harry karjára helyezte volna. Harry hangosan nyöszörgött, amikor Louis megnyomta az érzékeny területet. A kék szemű fiú minden alkalommal bocsánatot kért, akárhányszor hozzáért a papírtörlő.

Egy kis idő múlva, végeztek.

"Tessék. Itt van az én pulcsim, a tied tiszta vér lett." mondta a kölyöknek, és gyorsan levette a pulóvert, majd átnyújtotta Harry-nek. Harry hálásan elfogadta, és azonnal bele is bújt, lehúzva sebes mancsain a pulcsi ujjait.

"Sokkal jobb. Na, gyerünk menjünk haza." mondta Louis, talpra állítva Harry-t. "Ne felejtsd el ezt!" tette hozzá, felvéve a földről a rózsaszín virág koszorút, amit egy mozdulattal Harry fejére helyezett. "Köszönöm." mondta Harry megnyalva az ajkait.

"Nagyon szépen köszönöm."

bad boys.(Hungarian Translation LS.) BEFEJEZETTUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum