Capitolul 62

1.3K 59 2
                                    

Îi simt respirația grea pe gâtul meu. A adormit. Încerc să dorm și nu pot. Încerc să îl dau de pe mine și cobor în bucătărie. Simt o durere foarte mare în zona abdominală. Mă așez pe ultima treaptă și aștept să mă lase. Suntem la mama lui Harry, în Algeris, dar nu e nimeni acasă, numai noi. Îmi simt gura uscată și inima îmi bate din ce în ce mai tare. Văd cum se învârte pământul cu mine și vomit tot ce am mâncat la cină. Încerc să mă ridic, să urc și mă țin de perete ca să nu cad. Ajung sus și văd în față pe cineva care aleargă spre mine. Cad pe spate. E Harry? Cad pe scări. Mă doare ceva? E totul negru. Nu mai sunt acasă. Nu văd nimic. Mi-e frig și frică. Nu pot să plâng. Ce s-a întâmplat cu mine?

Din perspectiva lui Harry
Simt că mor. Nu mai gândesc limpede. E de două zile în patul de spital și nu se mai trezește. Nu deschide ochii. Doar respiră. Îmi simt sufletul greu și tot ce vreau e ca ea să se trezească. Să îi văd ochii și să luăm viața de la capăt.

- Harry! deschide doctorul Payne ușa. E cazul să vii la ea.

- S-a trezit? sar de pe scaun.

- Da. Să nu îi spui de sarcină. îmi spune când vreau să trec pe lângă el.

- Încerc.

- Harry, am spus să nu îi spui de sarcină.

- Am înțeles... oftez și trec pe lângă el.

- Harry... îi aud vocea.

E atât de slabă. Mă așez lângă ea și îi iau mâna între palmele mele. Îi așez palma pe obrazul meu și ea zâmbește încet. Îmi șterge lacrimile și îmi mângâie obrazul.

- Cât am stat aici? Ce s-a întâmplat? încercă să se ridice și geme ușor din cauza durerii.

- Ai căzut pe scări. Ai stat două zile și-

- Harry, vreau să o întreb unele lucruri pe Katherine. intră tatăl lui Liam. Îmi permiți?

- Da.

- Ce îți aduci aminte? o întreabă.

- Mai nimic... Harry! se ridică repede din pat. Alicia și Zayn! Nunta lor! E în două zile! Nu se poate să pierdem asta!

- Katherine...

- Dr. Payne, știu că nu e momentul, dar Alicia și Zayn se căsătoresc în două zile și trebuie să am grijă de seara burlăcițelor. Mă simt mult mai bine! vrea să se ridice, dar o așez înapoi în pat.

- Iubito... Zayn și Alicia s-au căsătorit.

- Katherine, ai suferit o lovitură puternică la cap. E posibil să nu îți aduci aminte de unele lucruri.

- Nunta prietenilor mei nu aș fi uitat-o! spune și se întinde punându-și mâna pe frunte. Respiră greu. A pierdut sarcina. Am pierdut o parte din suflet. Ea nici nu știe asta.

- Ai o amnezie și nu îți poți aminti ultimele 2 luni. Nu îți face griji, asta se va recupera. îi spune și ea se întinde pe spate. Oftează și își pune mâinile pe frunte iar.

- Când pot pleca?

- Katherine, analizele spun că nu mai are rost să stai aici. Te poți duce acasă și îți voi prescrie medicația.

O ajut să se ridice, îi iau geanta cu lucrurile ei și plecăm după o jumătate de oră.

- Mami! fuge Liv și o îmbrățișează. Kath se apleacă și o îmbrățișează strâns. Începe să plângă și le îmbrățișez și eu. Mami, am așteptat să vii... nu am dormit. Nu am putut să adorm fără tine deloc. plânge Ivy.

Changes I (Finalizată)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora