sℓučαjησ (ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ) 2.-spasavanje

136 16 7
                                    

Malo sam se zaneo,pa je društvo već primetilo kako zaljubljeno buljim u tu devojku.GLedao sam u nju sve vreme,dok se u jednom trenutkku nije okrenula ka meni.Brzo sam stavio naočare za sunce i uzeo knjigu u ruke.Polako sam pogledao iznad naočara,a ona je smešeći se gledala u mene i pričala nešto sa drugaricama.Društvo je počelo da me zadirkuje,dok sam ja pocrveneo.Otrčao sam po dasku za surf.

-HOće li neko sa mnom?UPitah ostale.

Kajl je pošao sa mnom dok su Džejms i ostậli ostali da sede na peškirima i jedu sladoled.

ஐ ஐ

Probudio sam se i još uvek pospano otišao do kupatila da obavim higijenu.Pomislih:tokom škole kukam kako ne mogu da se naspavam,a sada ustajem tako rano,još uvek nenaspavan i idem na plažu.Eehh...

Zapalih cigaretu i otiđoh u dvorište da popijem kafu.Džejms je još uvek spavao,kao i svi ostali iz društva.Mislim dosad bi uveliko svi bili zajedno.

Pogledah na sat.Tačno 12:00.DAnas treba da počnem da pomognem jednom drugu kao spasilac na plaži.Brzo ugasih cigaretu i ispi ostatak kafe iz šolje,i brzo otrčah ka plaži.Stigao sam na vreeme,sva sreća.

-Hej!uzviknuh Majklu,da,pomalo je čudno to što imam druga koji se zove isto kao i ja.

-Heej!Hehheej!!!Pa kako si mi ti_?JOš jednom ti hvala na pomoći,a sada počinjemo.Ljubazno mi reče MAjkl.

-Ma superr!!Ii ništa,tu sam uvek za tebe,sada hajde na posao. Odgovorih mu,i počeh pažljivo i polako da posmatram celu plažzu.

Utom dođoše i ostali.Brzo su oni našli mesto i odmah stadoše posmatrati mene kako obavljam dužnost.

Pogledah ka vodi,i ugledah onu istu prelepu devojku od juče.SUrfovala je,može se reći da je veoma dobrea,vešto to radi.

Posmatrao sam je pažljivo,kao i sve ostale u vodi,ali onada videh kako pada u vodu.Potrčah ka vodi i uskočih kao delfin,kao nikada u životu.Ronio sam i lagsano je uhvatio i izneo na površinu.U jednom trenutku se nakašljala i ispljunula vodu iz njenih usta.Njene drugarixce bile su pored mene,kao i moji drugovi i pažljivo posmatrali,i brinuli se za nju.

Srce mi je jako lupallo,dao sam onu prelepu devojku u svom naručju.Probudila se.

-Šta se desilo?Šta se dogodilo? tiho je prošaputala...

Ostavio sam je nasamo sa drugaricama i stidljivo otišao da obavljam posao.U jednom trenutku osetio video sam je kako mii prilazi.Brzo i stidljivo sam se okrenuo.OSetio sam lagani dodir po ramenu,i i okrenuo se.

-Iyzvini,samo hoću da ti se zahvalim na onome što si učinio,spasao si mi život.TO mi se nikada do sada nije dogodilo.Želim nekako da ti se odužim,.Ako ništa,barem možemo zazajedno na piće,ili da radimo nesšto sšto volišs.? Stidljivo mi je rekla.

-Nije to ništa.TO mi je dužnost.Verujem ti.Pažljivo sam te posmatrao i mogu d kažem da si odlična u surfovanju,takođe volim surfovvanje...Mislim da nema potrebe da mi se odužiš,aa ali možemo nekada i stvarno da izađemo negde zajedno?? UPitao sam je.

-Naravno.SAmo reci kada? Pitala je.

-Ne znam.na primerr...sutra ujutro možemo zajedno u kafić da se bolje upoznamo,kasnije možemo zajedno da surfujemo,aa posle mozemo da radimo nešto što ti voliš...Ć??? Rekoh joj...!!!

!!!

-NARAVNO!!!MOže u 19:00??? Pitala me je.

-NARAVNO!DOGOVORENO!!! Odgovorih

Inace ja sam Majkl

-ja sam Stella.

Na papirić sam joj zapisao bsvoj broj.TAkođe mi je dala njen.Tako da smo mogli i da se čujemo...!!!

ஐ ஐ ஐ

Jutro je svanulo,probudio sam se u 9:00 kako bih imao vremena da obavim highijenu,jedem i sredim se.Kupio sam nam karte i za zabavni park,želeo sam da je iznenadim.Džejms je već bio budan...!!!

sℓučαjησ (ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ)Where stories live. Discover now